Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.11.2010, 09:48:55
antoneta antoneta is offline
Junior Member

Data înregistrării: 04.03.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de s1c2h3m4i5d6t7 Vezi mesajul
Cumparati-va cartea despre sf.Efrem cel nou,rugati-va lui si o sa constatati singuri ce mare sfant este ,f.f.f.grabnic ajutator.
Unde o gasim? As cumpara-o si eu cu mare drag si incredere, dar de unde? Nu am vazut-o la mine la biserica.
Reply With Quote
Vechi 30.11.2010, 10:17:21
Mihailescu-Marin Daniel's Avatar
Mihailescu-Marin Daniel Mihailescu-Marin Daniel is offline
Member

Data înregistrării: 04.06.2010
Implicit

Ma bucur sa aud de acest sfant, dar mai grabnic ajutator :), foarte ajutator :) foarte foarte foarte foarte ajutator din tre sfinti este...............:))

Nascatoarea de Dumnezeu, Pururea Fecioara Maria, maica noatra si stapana noastra.

Daca vine vorba de viteza.........va spun eu, nu trebuie zile, nu trebuie ore si minute, ci trebuie credinta cu adevarat in suflet si maica noastra Sfanta Fecioara Maria ne ajuta cat ai clipi din ochi :).

Doamne ajuta.
Reply With Quote
Vechi 30.11.2010, 16:32:03
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Am si eu cartea cu Sf.Efrem.Am citit unele din minuni si m-am infiorat putin.E mare grabnic ajutator daca te rogi cu credinta si cu durere!La fel ca si Sf.Nectarie.Sunt doi Sfinti care ajuta neincetat,fac minuni neinsemnate,insemnate,mari,foarte mari NEINCETAT!

Multumim pentru aceasta relatare a ta.Iti doresc numai bine si tie si la toata lumea de altfel!
Reply With Quote
Vechi 30.11.2010, 16:51:04
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Implicit

Pe Colina Neprihanitilor te-ai intarit vietuind intru nevointa, Parinte de Dumnezeu inteleptite, si de acolo ai purces pe calea muceniciei. Pentru aceasta, Cel Care daruieste lumii viata cu indoita cununa te-a incununat, Mare Mucenice Efrem, si te-a daruit noua ca in tot locul sa te avem ajutator si sa te rugam cu staruinta: miluieste-i pe cei ce te cinstesc pe tine.

Sfantul Efrem cel Nou - Manastirea - Viata - Acatistul

Reply With Quote
Vechi 09.05.2011, 09:25:30
DARIUTA24 DARIUTA24 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 20.08.2009
Implicit Si pe mine m-a ajutat sfantul efrem

Ma durea cumplit un dinte si citind de sfantul efrem m-am rugat lui si durerea s-a ameliorat pana a disparut
multumesc sfantului efrem
Reply With Quote
Vechi 09.05.2011, 14:12:47
Un_trecator Un_trecator is offline
Junior Member

Data înregistrării: 11.04.2011
Implicit

Multumim pentru acest nou subiect. Este foarte interesant.

Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 31.08.2011, 00:58:39
elena1503 elena1503 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 01.07.2011
Locație: UK
Implicit minune de la Sf Efrem cel Nou

Buna-seara ,ma numesc Elena as vrea sa va spun ca intr-adevar Sf Parinte Efrem cel Nou infaptuieste minuni si celor mai pacatosi dintre noi , cel mai bun exmplu sunt eu o nevrednica.Dupa o viata de desfarau acum cateva luni am cazut intr-o depresie fiind singura intr-o tara straina fara prieteni familie sau cineva langa mine ,cu un servici platit ff prost intr-un sat izolat.Citind acatistul Sfantului timp de 40 de zile mi-am gasit in el un prieten ,un ajutor .Incercam sa nu mai plang asa mult sa ma opresc singura,cand ma luau gandurile negre si ma apuca supararea asta se intampla zi de zi incepeam sa citesc acatistul cu nadejde ca Sf Efrem cel Nou va lua aminte si la deznadejdea care ma cuprinsese atat de tare ,imi doream f mult un servici intr-un oras ,sa vb cu oameni sa castig mai bine sa fac ceva util cu viata mea.. printr-o minune dupa cele 40 de zile o cunostinta mi-a gasit un loc de munca bun,am cunoscut oameni buni si cu frica de Dumnezeu castig suficient pt o viata decenta si plata datoriilor din tara.
Iti multumesc Sfinte Parinte Efrem ca m-ai ajutat sa depasesc aceea perioada sa nu deznadajduiti si sa va rugati ori de cate ori sunte-ti suparati . Dumnzeu prin Sfinti Sai ne randuieste viata mult mai bine decat ce ne dorim noi si abia apoi realizam cat e de bine ,sa incercam sa ne ferim de pacat chiar daca suferim putin ,cata implinirea simtim dupa...
Multa santatate la toata lumea si bucurii.Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 25.02.2012, 00:10:07
teostancu teostancu is offline
Junior Member

Data înregistrării: 22.09.2009
Implicit Minune

O minune facuta pentru mine si sotul meu de catre Maica Domnului, Sfantul Nectarie si ceilalti Sfinti dragi sufletului meu (Parintele Ilie Lacatusu,Sfantul Efrem cel nou, Sfantul Fanurie,Sfanta Parascheva,Sfantul Dimitrie cel Nou,Sfantul Ioan Rusul)in legatura cu angajarea sotului meu, care de 1 an si 4 luni nu avea un loc de munca si nu isi gasea decat paznic.Nu e nimic rau in a fi paznic dar el la 32 ani a lucrat 1 an de zile ca supraveghetor de noapte la un centru de plasament si lucra o noapte da,una nu.Ziua dormea,noapte chiar daca nu era tura lui nu putea dormi,era dat peste cap.Ajunsese de la 90 kg la 120 kg desi nu manca decat o data pe zi si nu foarte mult.Am luat hotararea sa nu mai lucreze pt ca ii era din ce in ce mai rau, nu te mai puteai baza pe el ziua cu nimic pt ca nu era in stare.Ne-am chinuit 1 an si 4 luni sa isi gaseasca un loc de munca ziua, si Sfintii mei dragi mi-au ascultat rugaciunile si ne-au ajutat.
Va multumesc din suflet dragii mei Sfinti.Va iubesc mult si va rog sa imi iertati pacatele mele zilnice pe care le fac.Doamne Ajuta!
Reply With Quote
Vechi 26.05.2012, 18:05:50
adina80 adina80 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 26.05.2012
Implicit Ajutor primit de la Sf. Efrem

As dori sa va marturisesc despre ajutorul primit in urma rugaciunilor catre Sf. Nectarie si Sf.Efrem cel Nou. Matusa mea s-a imbolnavit subit, nu se stie exact din ce cauza, se pare ca a facut tromboza,a avut un cheag de sange la picior iar cheagul a urcat la inima si plamani. Cu o saptamana inainte de a se imbolnavi am fost la ea in vizita si era bine. Apoi am aflat ca e la spital si ca se simte destul de rau. Am fost la ea in vizita si arata destul de rau,era la terapie intensiva, avea febra, voma, respira cu ajutorul aparatului,transpira abundent,nu putea calca ca i se umflau picioarele,nu se putea ridica iar doctorii au spus ca era sa faca infarct.Sincer, m-am speriat cand am vazut in ce stare e. I-am zis sa se roage, ca Dumnezeu o va ajuta. A zis ca vrea sa se roage, dar nu poate.Atunci am mers acasa,i-am adus o iconita cu Sf. Nectarie pe care a asezat-o langa ea, ulei de la candela Sf. Nectarie cu care am uns-o si am citit paraclisul Sf. Efrem cel Nou si acatistul Sfantului Nectarie. Cateva zile s-a simtit la fel de rau,nu avea voie sa vorbeasca,nici sa primeasca vizite.Am continuat sa ma rog Sfintilor si Maicii Domnului si n-au intarziat sa-si arate ajutorul caci... mergand ieri la ea in vizita, era cu totul altfel. Era vesela, vorbea f usor, se ridica din pat cu usurinta, putea sa manance, sa rada si sa glumeasca. Doctorii care au tratat-o i-au zis ca a fost norocoasa ca a scapat. Eu cred ca " norocul" se datoreaza de fapt Domnului si Sfintilor sai, care n-au intarziat sa-si arate ajutorul. Va indemn sa nu ezitati sa cereti ajutorul Sf. Efrem,mai ales atunci cand aveti probleme de sanatate, caci sigur rugaciunile voastre nu vor ramane fara raspuns! Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 27.09.2015, 19:03:56
RedRose's Avatar
RedRose RedRose is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.09.2015
Implicit Mir si ulei sfintit de la Sf.Efrem

Poate ma poate ajuta cineva care a fost in Grecia, la moastele Sf.Efrem cel Nou...Copilul meu este autist si ne-ar prinde tare bine niste ulei sfintit sau mir de la icoana Sfantului.
Va rog din suflet, daca cineva poate, chiar si contra cost, ii multumesc in avans.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfantul Mare Mucenic Areta Intrebari utilizatori 0 24.10.2010 22:10:51
Sfantul Mare Mucenic MERCURIE cristiboss56 Moaste 5 30.06.2009 22:03:20
Sfantul Mare Mucenic MINA icamilin Diverse Sarbatori 3 17.11.2008 23:03:46
Sfantul Mare Mucenic Mercurie cristiboss56 Rugaciuni 3 05.01.2008 14:20:11