![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Oare in atatea zile petrecute cu Apostolii si oamenii de rand sa nu fi vorbit de viata de familie, pe care majoritatea o traiau ?! Oare la Nunta din Cana sa nu fi vorbit nimanui despre familie ?! Sfanta Scriptura ne pastreaza numai o parte din Adevarul revelat... restul este in Sfanta Traditie. Sfanta Traditie este alcatuita din multe carti scrise intre secolele I-VIII. Mare parte dintre ele vorbesc de familie. In aceste carti au ajuns multe dintre invataturile ce au circulat pe cale orala, in vremea Mantuitorului. Ba pana in zilele noastre, Duhul Sfant ii lumineaza pe cei sfinti, spre a arata calea cea dreapta... in fel de fel de probleme. Citat:
Iar el a zis: Doamne, dă-mi voie întâi să merg să îngrop pe tatăl meu. Iar El i-a zis: Lasă morții să-și îngroape morții lor, iar tu mergi de vestește împărăția lui Dumnezeu." (Luca 9, 59-60) Se pare ca si Mantuitorul "a intrat" in viata de familie a celorlalti ! Nu'i asa ?! Citat:
Citat:
Multi "crestini" nu mai au credinta, deci a vorbi de asemenea lucruri inaintea lor este totuna cu "a imprastia margaritare".
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfaturi date altora... | sophia | Generalitati | 1 | 01.12.2010 23:17:44 |
Sfaturi date altora | sophia | Generalitati | 0 | 01.12.2010 23:17:42 |
ROMANII si razboiul altora... | Trandafir_Alb | Generalitati | 0 | 05.01.2010 18:38:53 |
caut date contact | guiumihai | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 02.09.2008 18:04:04 |
Minunatiile naturi date de Dumnezeu | alexa.oni | Generalitati | 3 | 01.01.2008 15:58:15 |
|