![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
In septembrie, am avut marea bucurie de-a ajunge la man.Pissiota, cunoscand o draga maicuta din aceasta manastire. Mi-am luat ca amintire o icona frumoasa a Maicii Domnului cu Pruncul Iisus, facatoare de minuni.
Pe parintele Ieromonah Nicodim nu l-am cunoscut personal dar l-am auzit slujind. Fie ca rugaciunile noastre sa-i inlesnesca drumul prin vamile vazduhului! " Pomeneste Doamne pe tot Clerul si poporul Ortodox, adormit cu impartasirea Ta Divina, in nadejdea invierii si a vietii vesnice. Amin! "
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nicodim si Iosif din Arimateea | Scotianul | Biserici Protestante | 12 | 19.10.2014 03:37:43 |
Sfantul Nicodim de la Tismana | Laurentiu | Intamplari adevarate | 3 | 08.01.2014 20:36:05 |
Felurile pacatelor dupa Sfantul Nicodim Aghioritul | viviutza1989 | Intrebari utilizatori | 3 | 09.04.2010 22:56:48 |
ce stiti despre Parintele Nicodim Bujor? | cornelpr | Generalitati | 1 | 15.03.2007 21:57:22 |
|