![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
:))))) la asta m-am referit, insa vad si din celelalte postari ca stai mai greu la capitolul analogii, dar este ok, :)))
|
|
||||
|
||||
![]()
Singurul vinovat de ura impotriva omului este tot omul. Dumnezeu ne vrea liberi, dar nu rai.Intr-o zi vom da seama in fata Lui pentru toate rautatile, pentru impietrirea in fata suferintei aproapelui, sarac sau bogat, rob sau liber, prieten sau vrajmas.Am decis sa privesc mai atent la sinele meu si sa-i las pe cei care vor sa faca rau sa -si desavarseasca lucrarea- toti, dar absolut toti vom raspunde- la Dumnezeu toate sunt stiute, El singur va decide care este locul nostru.Si lacrimile saracului in suferinta, diamante sunt in fata Domnului.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
"Daca, in lume, este mai intai viata si apoi moartea, in Biserica lui Hristos este mai intai moartea si apoi viata."
Fericitul Augustin- mi-a placut si vi-l daruiesc.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
„Cine săvârșește păcatul este de la diavolul, pentru că de la început diavolul păcătuiește. Pentru aceasta S-a arătat Fiul lui Dumnezeu, ca să strice lucrurile diavolului.” (1Ioan, 3,8) Diavolul își manifestă ura sa față de om deoarece el este asupritor și ucigaș de oameni: „Voi sunteți din tatăl vostru diavolul și vreți să faceți poftele tatălui vostru. El, de la început, a fost ucigător de oameni și nu a stat întru adevăr, pentru că nu este adevăr întru el. Când grăiește minciuna, grăiește dintru ale sale, căci este mincinos și tatăl minciunii.” (Ioan 8,44) „(Adică despre) Iisus din Nazaret, cum a uns Dumnezeu cu Duhul Sfânt și cu putere pe Acesta care a umblat făcând bine și vindecând pe toți cei asupriți de diavolul, pentru că Dumnezeu era cu El.” (F.A. 10,38) |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poate fi Dumnezeu autorul direct al bolii si al suferintei omului? | mariamargareta | Secte si culte | 151 | 15.01.2012 12:59:46 |
Fata lui Dumnezeu | idealist | Din Vechiul Testament | 9 | 02.08.2010 17:10:04 |
Nerecunostinta fata de dumnezeu-aspru pedepsita | annajanette | Generalitati | 0 | 27.07.2010 03:39:47 |
ACUM IN DIRECT LA TV - RELATIA OM DUMNEZEU | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 20.01.2007 23:51:39 |
|