![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
"Este obiceiul dumnezeieștii Scripturi să numească îngăduința Lui activitate si faptă a Sa."
(Dogmatica Sfantul Ioan Damaschinul,capitolul "Dumnezeu nu este cauza raului"). Dumnezeu Iisus Hristos zice asa in Sfanta Scriptura referitor la potop si Sodoma si Gomora: "27.Mâncau, beau, se însurau, se măritau până în ziua când a intrat Noe în corabie și a venit potopul și i-a nimicit pe toți. 28.Tot așa precum a fost în zilele lui Lot: mâncau, beau, cumpărau, vindeau, sădeau, și zideau, 29.Iar în ziua în care a ieșit Lot din Sodoma a plouat din cer foc și pucioasă și i-a nimicit pe toți," (Sfanta Evanghelie dupa Sfantul Evanghelist Luca,capitolul 17). De ce nu zice oare "am dat potopul si i-am nimicit pe toti" ci zice "a venit potopul si i-a nimicit pe toti"? Sau de ce nu zice "am plouat din cer foc si pucioasa si i-am nimicit pe toti" ci zice "a plouat din cer foc si pucioasa si i-a nimicit pe toti"? Ca Dumnezeu poate sa lucreze si mustrator a aratat-o Dumnezeu Iisus Hristos cand a uscat smochinul,dar asta nu inseamna ca Dumnezeu si a lucrat asa.Iar a aratat Dumnezeu Iisus Hristos atotputernicia sa cand pe cei veniti sa il prinda la rastignire i-a daramat la pamant,dar fara a-i vatama: "4.Iar Iisus, știind toate cele ce erau să vină asupra Lui, a ieșit și le-a zis: Pe cine căutați? 5.Răspuns-au Lui: Pe Iisus Nazarineanul. El le-a zis: Eu sunt. Iar Iuda vânzătorul era și el cu ei. 6.Atunci când le-a spus: Eu sunt, ei s-au dat înapoi și au căzut la pământ." (Sfanta Evanghelie dupa Sfantul Apostol si Evanghelist Ioan,capitolul 18).
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Inima omului poate fi altar sau iad | Marius22 | Spiritualitatea ortodoxa | 8 | 23.04.2012 14:21:30 |
Dumnezeu nu vrea suferinta omului | caty_deea | Despre Biserica Ortodoxa in general | 17 | 07.02.2011 23:14:52 |
Poate fi Dumnezeu autorul direct al urii fata de om? | mariamargareta | Secte si culte | 29 | 10.01.2011 01:42:41 |
Alegerea lui Dumnezeu sau a omului? | Arcanum | Botezul | 3 | 28.10.2007 20:22:41 |
ACUM IN DIRECT LA TV - RELATIA OM DUMNEZEU | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 20.01.2007 23:51:39 |
|