![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
"33. Ei însă I-au răspuns: Noi suntem sămânța lui Avraam și nimănui niciodată n-am fost robi. Cum zici Tu că: Veți fi liberi?
34. Iisus le-a răspuns: Adevărat, adevărat vă spun: Oricine săvârșește păcatul este rob al păcatului." Avram nu era evreu? Nu a invetat el crestinismul, iudaismul si islamismul? Crestinismul uraste ereticii, ereticii au creat crestinismul deci crestinismul ii erezie. Ihihih ![]()
|
|||
|
|||
![]()
A mai frate de iti zici Colaps vezi ca te exprimi incorect,Sfantul canon vezi ca zice de cei de religia iudaica (aceasta insemnand iudeu,de religie iudaica) si de lacasul lor de inchinare,sa nu mergi sa aprinzi lumanari in lacasul de inchinare al celor de religie iudaista, nu zice de evrei ca neam.Ca doar dupa pogorarea Duhului Sfant primii care s-au convertit la crestin ortodoxie la propovaduirea Sfintilor Apostoli au fost de neam evreu,cum vedem la Faptele Sfintilor Apostoli,capitolul 2.
Ca au fost si sunt si evrei crestini ortodocsi.
"și dacă orb pe orb va călăuzi, amândoi vor cădea în groapă." - nu luati de bun tot ce scriu eu. Last edited by mihailt; 13.12.2010 at 00:10:23. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
În ceea ce privește conținutul istoric sau știintific al afirmațiilor tale: cum se face că Avraam a inventat creștinismul, iudaismul și islamismul? Pentru mine e o enigmă. E, oare, raspunzător Avraam pentru credința urmașilor lui? Sunt răspunzători părinții pentru faptele și convingerile copiilor lor? Păi,în atari condiții, de ce n-ar fi Avraam inventatorul ateismului, fiindcă, printre evrei, mai există și vreo doi - trei atei?
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. Last edited by I.Calin; 13.12.2010 at 15:30:17. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lepadarea de sine si chipul Lui Dumnezeu in om. | MariS_ | Din Noul Testament | 36 | 24.08.2011 14:23:00 |
Patriarhul Pavle al Serbiei va fi înmormântat mâine , 19 noiembrie 2009 | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 18.11.2009 21:13:19 |
A murit Patriarhul Pavle al Serbiei | Hector | Stiri, actualitati, anunturi | 16 | 18.11.2009 14:22:32 |
moartea patriarhului Alexei | alexandrumelenteev | Despre Biserica Ortodoxa in general | 1 | 06.12.2008 15:17:41 |
|