Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.12.2010, 23:57:50
Bast-et Bast-et is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.07.2010
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Bast-et
Implicit

"33. Ei însă I-au răspuns: Noi suntem sămânța lui Avraam și nimănui niciodată n-am fost robi. Cum zici Tu că: Veți fi liberi?
34. Iisus le-a răspuns: Adevărat, adevărat vă spun: Oricine săvârșește păcatul este rob al păcatului."

Avram nu era evreu? Nu a invetat el crestinismul, iudaismul si islamismul?

Crestinismul uraste ereticii, ereticii au creat crestinismul deci
crestinismul ii erezie.

Ihihih
Vechi 13.12.2010, 00:03:26
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

A mai frate de iti zici Colaps vezi ca te exprimi incorect,Sfantul canon vezi ca zice de cei de religia iudaica (aceasta insemnand iudeu,de religie iudaica) si de lacasul lor de inchinare,sa nu mergi sa aprinzi lumanari in lacasul de inchinare al celor de religie iudaista, nu zice de evrei ca neam.Ca doar dupa pogorarea Duhului Sfant primii care s-au convertit la crestin ortodoxie la propovaduirea Sfintilor Apostoli au fost de neam evreu,cum vedem la Faptele Sfintilor Apostoli,capitolul 2.

Ca au fost si sunt si evrei crestini ortodocsi.

Last edited by mihailt; 13.12.2010 at 00:10:23.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2010, 15:24:01
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Bast-et Vezi mesajul
"33. Ei însă I-au răspuns: Noi suntem sămânța lui Avraam și nimănui niciodată n-am fost robi. Cum zici Tu că: Veți fi liberi?
34. Iisus le-a răspuns: Adevărat, adevărat vă spun: Oricine săvârșește păcatul este rob al păcatului."
Avram nu era evreu? Nu a invetat el crestinismul, iudaismul si islamismul?
Crestinismul uraste ereticii, ereticii au creat crestinismul deci
crestinismul ii erezie.

Ihihih
În orice manual de logică elementară de clasa a IX-a vei descoperi slăbiciunile raționamentelor enunțate mai sus. Asta din punct de vedere formal (logic). (Nu intru în amănunte, dacă vrei, îți trimit bibliografia.)

În ceea ce privește conținutul istoric sau știintific al afirmațiilor tale: cum se face că Avraam a inventat creștinismul, iudaismul și islamismul? Pentru mine e o enigmă. E, oare, raspunzător Avraam pentru credința urmașilor lui? Sunt răspunzători părinții pentru faptele și convingerile copiilor lor? Păi,în atari condiții, de ce n-ar fi Avraam inventatorul ateismului, fiindcă, printre evrei, mai există și vreo doi - trei atei?
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.

Last edited by I.Calin; 13.12.2010 at 15:30:17.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Lepadarea de sine si chipul Lui Dumnezeu in om. MariS_ Din Noul Testament 36 24.08.2011 14:23:00
Patriarhul Pavle al Serbiei va fi înmormântat mâine , 19 noiembrie 2009 cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 0 18.11.2009 21:13:19
A murit Patriarhul Pavle al Serbiei Hector Stiri, actualitati, anunturi 16 18.11.2009 14:22:32
moartea patriarhului Alexei alexandrumelenteev Despre Biserica Ortodoxa in general 1 06.12.2008 15:17:41