Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.12.2010, 18:26:45
Belphegor's Avatar
Belphegor Belphegor is offline
Member

Data înregistrării: 07.09.2010
Locație: wish you were here
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Dar ce confesiune aveti?Ca doar macar formal trebuie sa apartineti unui cult.Din cate stiu eu ateismul nu este o religie(iar indiferentismul este ceva care ne afecteza pe toti,macar cateodata,nu cred ca e ceva persintent,stiu eu poate ma insel)
Ateismul in primul rand este opusul teismului ,care este semnificatia religiei,admiterii supra-naturalului.Deci nu,nu am o religie formala si daca stau bine sa ma gandesc..nici ateu nu sunt in adevaratul sens al cuvantului.Daca intr-adevar trebuie sa fiu ceva ,ei bine vortexul meu complicat de ganduri nu este in stare sa imi dea un anumit proces prin care sa ma regasesc.
@Camelia: Nu,nu exista biserici pentru atei.
Reply With Quote
Vechi 14.12.2010, 18:33:38
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Belphegor ce varsta ai?E acea varsta in care nu iti gasesti identitatea ,in care iti pui mereu intrebari,dar raspunsul pe care il cauti nu-l mai gasesti.Vrei sa faci ceva cu viata ta,dar nu iti gasesti locul,ti se pare ca le sti pe toate,insa tu mereu cauti......e tare grea varsta asta,imprevizibila,instabila si eu trec prin asta,ordinea in ganduri cu greu se stabileste,insa izbavirea va veni,doar de undeva,indiferent de unde o cautam.
Vechi 14.12.2010, 18:52:30
Belphegor's Avatar
Belphegor Belphegor is offline
Member

Data înregistrării: 07.09.2010
Locație: wish you were here
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Belphegor ce varsta ai?E acea varsta in care nu iti gasesti identitatea ,in care iti pui mereu intrebari,dar raspunsul pe care il cauti nu-l mai gasesti.Vrei sa faci ceva cu viata ta,dar nu iti gasesti locul,ti se pare ca le sti pe toate,insa tu mereu cauti......e tare grea varsta asta,imprevizibila,instabila si eu trec prin asta,ordinea in ganduri cu greu se stabileste,insa izbavirea va veni,doar de undeva,indiferent de unde o cautam.
Nu,nu e acea varsta ci pur si simplu daca traiesc dupa cateva principii si ceva stiinta mi-e indestulator..Nu caut un raspuns,nu am de ce.Uitati..daca tineti neaparat la obligatoriul religiei in viata omului ..puneti-ma la agnosticism,desi asta ar incalca normele termenilor filozofici.Tinere,banuiesc ca sunteti adolescent,pot sa scot pronumele de politete?

Last edited by Belphegor; 14.12.2010 at 19:20:53.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce se intampla cu sufletul nebotezat? serb_crina Generalitati 25 20.01.2013 20:06:31
sufletul nostru ANDREEA-CRISTINA momosica Umanitare 0 23.09.2011 01:01:51
Ce se intampla cu sufletul dupa moarte heorhe Generalitati 85 02.08.2010 16:09:02
Despre sufletul nostru patinina34 Generalitati 31 10.03.2009 21:32:57