![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ar fi bine, fratilor si surorilor, ca atunci cand dam un citat, sa scriem si cine e autorul.
|
|
|
|||
|
|||
|
Sarumana Dna Mihaela..eu am omis aceste lucru...sry...la unele texte copiate....si am vazut ca aveti un nepotel,sa va traiasca si Dumnezeu sa il aiba in paza............
|
|
|
|||
|
|||
|
Multumesc de urare. Sper ca nu v-am suparat, dar am recunoscut stilul Sfintilor Parinti in acel citat.
Sf. Vasile cel Mare sau Sf. Ioan Hrisostom cumva? Atat autorul cat si titlul lucrarii ne sunt de folos, in cazul in care ne-a atras atentia citatul si dorim sa citi si restul. Multumiri anticipate. |
|
|
||||
|
||||
|
Vazand "dragalaseniile" aruncate mai sus intre Alex si Maya,nu ma pot gandi cat de tare poate sa isi rada necuratul in barba vazand cum in numele iubirii de Dumnezeu crestinii ajung sa se improaste unul pe altul cu noroi.Cred ca e tare distractiv pentru el....
|
|||
|
|||
|
Pe scurt: necuratul isi rade in barba cand vede oameni ca tine care iau apararea sectarilor, spunand ca sunt crestini,cand defapt sunt "diavoli fara coarne",cum ii numeste parintele Cleopa.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Camasa-imbracaminte barbateasca? | elena20 | Reguli in Biserica | 7 | 26.01.2013 22:38:26 |
| despre imbracaminte si machiaj | oana72 | Generalitati | 183 | 19.11.2012 09:59:59 |
| Baiat mort la 17 ani are nevoie de imbracaminte, incaltaminte si sarmale | spre_rasarit | Umanitare | 12 | 16.02.2012 21:53:20 |
| Doliul in imbracaminte | elizabeta | Generalitati | 21 | 24.01.2012 16:16:42 |
|
|