![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Un adevarat gentleman. Se vad cei ...ani de acasa. Totusi voi sustine punctul meu de vedere despre taxil. Dupa ce a publicat Carti batjocoritoare despre cretinism: Biblia hazlie si viata lui Hristos, Leo Taxil s-a "pocait" si s-a hotarat sa repare raul facut de scrierile lui. Asa ca a primit sustinerea bisericii pt publicarea unor dezvaluiri Incendiare despre practici sataniste, relatate de un martor Rosicrucian, pe nume Diana Vaughn. Cartile au fost success total! Dar intrebari despre veridicitatea lor au apart si taxil a promis Ca o va prezenta pe Diana intr-o conferinta. Lunda se strange sa o cunoasca Pe cea care a facut dezvaluirile, dar taxil vine singur si zice: pardon, asta am inventat-o, printre multe alte minciuni ce am zis! Cum sa nu- l numesc imbecil? Diana era secretara lui careia I s-a parut amuzant sa-I fie folosit numele in aceasta farsa. Dar se vede ca si un imbecil are admiratori daca a scris impotriva Lui Iisus. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Discriminarea - o boala a societatii in care traim - | razvan_andrei | Generalitati | 23 | 27.02.2012 12:47:06 |
Ce ati schimba,daca ati putea,la lumea in care traim? | tigerAvalo9 | Generalitati | 41 | 26.05.2011 22:00:24 |
lumea in care traim | giovaninnaa | Generalitati | 68 | 29.10.2010 14:16:29 |
De ce nu traim cu adevarat credinta? | iosif | Pocainta | 59 | 16.08.2010 00:13:38 |
traim in lumi diferite. cu inima... | rebellu007 | Generalitati | 27 | 22.09.2009 16:30:11 |
|