![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Am o idee mai buna lasa-ti barba impusti 2 iepuri deodata 1. iesi in evidenta mai ceva decat cu cercelu ca cercei au toti, barba pun pariu - nici-unul 2. nici nu faci pacat P.S. daca inca nu-ti creste barba e semn ca tre sa mai astepti cu cercelu
|
|||
|
|||
|
Am o intrebare urgenta! Off topic : Am spus rugaciuni cu toata fiinta pt a mi se indeplini o dorinta. Intre timp am aprins si o lumanarica alba. Dupa ce am terminat de spus rugaciunea ( plangand), flacara de la lumanare a inceput sa se miste circular. Se mai oprea, apoi iar se misca. Precizez : nu era curent de nicaieri. As vrea sa stiu ce poate simboliza.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Dacă vrei să afli, totuși, roagă-te în continuare cu nădejde și SINCERITATE! Dumnezeu să te ajute!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Numai ca, trecind eu peste pofta cu cercelul, am gasit ca pentru barba mea ar merge bine o ... pipa! Asa, ca nenea Freud, pe care il admiram mult pe atunci... E de imaginat cat am tras apoi... Pipa, sotie credincioasa cum spun pipangiii, era sa ma curete de plamani, dintii mi i-a facut zob s.a.m.d. Din pacate, fiind pe atunci intr-o facultate cu multe fete, s-au gasit repede si cateva admiratoare ale pachetului barba+pipa... Lucrurile s-au complicat si mai mult. Acum ce sa zic... prostii...mofturi...ale tineretii valuri... Dar atunci asa am facut. Prin urmare, nu vad cu ochi buni nici cerceii nici altele... N-o fi neaparat pacat, cum spunea Mihnea Dragomir, dar portul si chiar gandul la cercei etc. predispune la pacat. Bine ar fi sa batem tentatiile astea. Doamne ajuta! |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Lume de barbati, pentru barbati | sophia | Generalitati | 36 | 27.01.2012 12:50:55 |
| Nasii de cununie pot fi doi barbati? | pitulicea | Nunta | 8 | 05.09.2010 14:08:31 |
| Barbati se pricem la magie | mehiel | Vrajitoria | 6 | 21.10.2008 12:43:11 |
|
|