Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.12.2011, 00:58:27
MagicMushroom MagicMushroom is offline
Junior Member

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit Salut

Salutare, iti intaleg dilema si, ca un fost "utilizator" de pierce-uri (am avut doar in buza in jur de 5) iti pot spune ca, daca crezi ca o sa te simti mai bine cu el, o sa areti mai bine sau pur si simplu vrei sa vezi cum e : go ahead! nu ai absolut nimic de pierdut, daca nu iti place cum arata, sau te doare sau din oricare alt motiv vrei sa il dai jos....nu iti va ramane nici un semn sau cicatrice...nu de la o singura penetrare a pielii, si nici de la a 2-a.
Inceraca, cunoaste, intalege si experimenteaza! pentru ca timpu e foarte scurt si in final, dupa umila mea parere, cred ca asta e tot ce conteaza.....experimenteaza (The Felt Presence of Direct Experience) tot ce poti ca si om pt ca e singurul "lucru" care il iei cu tine, deschide-ti mintea si pune mereu intrebari, nu-ti fie frica! :)

Cu respect,
Reply With Quote
Vechi 14.12.2011, 05:50:03
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MagicMushroom Vezi mesajul
Salutare, iti intaleg dilema si, ca un fost "utilizator" de pierce-uri (am avut doar in buza in jur de 5) iti pot spune ca, daca crezi ca o sa te simti mai bine cu el, o sa areti mai bine sau pur si simplu vrei sa vezi cum e : go ahead! nu ai absolut nimic de pierdut, daca nu iti place cum arata, sau te doare sau din oricare alt motiv vrei sa il dai jos....nu iti va ramane nici un semn sau cicatrice...nu de la o singura penetrare a pielii, si nici de la a 2-a.
Eu tot nu inteleg ce treaba are cu prefectura...adica ce legatura are un subiect legat de pierce-uri cu un forum crestin ortodox?Sau poate ca i-ai vazut pe parintei ca poarta plete si barba,iar atunci ai crezut ca ai nimerit intr-o comunitate a metalistilor... Poate confuzia are si legatura cu "the magic mushroom" ?
Mie imi pare un subiect mai potrivit pentru un soi de "gossip girl forum"...:)
Glumesc si eu,nu mi-o lua in nume de rau...
Dar,cine stie,poate de la pierce-uri,ajungi si la subiecte mai profunde,iar atunci prezenta ta pe forum poate fi chiar constructiva,indiferent de la ce motivatie a plecat. :)

Last edited by heaven; 14.12.2011 at 07:51:32.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Lume de barbati, pentru barbati sophia Generalitati 36 27.01.2012 11:50:55
Nasii de cununie pot fi doi barbati? pitulicea Nunta 8 05.09.2010 13:08:31
Barbati se pricem la magie mehiel Vrajitoria 6 21.10.2008 11:43:11