Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.01.2011, 22:18:41
Melissa
Guest

Smile

Citat:
În prealabil postat de Sabina Vezi mesajul
Intre timp citesc cu aviditate mare parte din subiectele de pe forum si multe mesaje m-au luminat in masura in care abia incep sa cunosc greutatile drumului acestuia drept. Acum imi dau seama ce comoda e calea gresita si sper sa nu mai alunec niciodata pe ea.
In acest caz este absolut necesar sa ai un duhovnic.Pana nu ai tu foarte clar in minte si in inima,pana nu simti si nu esti tu convinsa care este drumul drept pe care spui ca abia acum incepi sa il cunosti, ai mare grija ce citesti pe forum pentru ca s-ar putea sa te deruteze, ca sa nu zic sa te sminteasca..Trebuie sa stii ce sa alegi din informatia expusa aici pentru ca trebuie sa ai grija cu ce iti hranesti sufletul ..Ce pot sa-ti mai spun, e sa iti folosesti la maxim ratiunea:-)Succes!:-)
Reply With Quote
Vechi 03.01.2011, 23:44:01
Sabina Sabina is offline
Junior Member

Data înregistrării: 02.01.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Trebuie sa stii ce sa alegi din informatia expusa aici pentru ca trebuie sa ai grija cu ce iti hranesti sufletul ..Ce pot sa-ti mai spun, e sa iti folosesti la maxim ratiunea:-)Succes!:-)
Da, unele lucruri le-am mai citit prin carti foarte utile, precum cele ale Sfantului Ioan Gura de Aur, ale parintelui Arsenie Boca sau ale parintelui Teofil Paraian. Oricum lucrurile astea sunt "grele", nu stiu exact cum sa ma exprim, in sensul ca m-au facut sa constientizez cat de mare este efortul de a fi cu adevarat bun, sau macar de a incerca in permanenta sa fii bun. Cred ca unii ca mine, care sunt abia la inceputul incercarii de a se schimba cu adevarat, au nevoie de multe puncte de sprijin sa nu se prabuseasca iar. Pentru mine, forumul acesta este un sprijin real si sunt fericita ca l-am gasit :)

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
In acest caz este absolut necesar sa ai un duhovnic.
In privinta asta... :| Am fost la un parinte duhovnic si i-am spus o parte din cele ce aveam pe suflet insa nu sunt pregatita pentru a spune toate lucrurile pe care sunt constienta ca trebuie sa le spun... Stiu ca fiecare dintre noi trebuie sa se spovedeasca pe deplin, sa nu tina in el pacate, dar... mi-e greu deocamdata. Cu privire la mersul la duhovnic e un alt subiect, si inca mai caut prin arhiva forumului sa vad poate gasesc ceva util in sensul asta ca sa nu mai deschid alt thread. Daca nu ma lamuresc pe deplin o sa-mi permit sa va mai intreb intrucat am observat ca sunteti draguti :)
Afla ca deseori vei simti suparare, pierdere de pace sfanta, de singuratate si de libertate. Din framantarile tale se va ridica uneori un colb ce te va supara in aceasta calatorie ce vei face. Dumnezeu ingaduie aceasta pentru un mai mare bine al tau. - Nicodim Aghioritul, Razboiul nevazut
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Inmultirea painilor in pustie costel Generalitati 9 30.07.2012 10:46:36
Rugaciune pentru pace si inmultirea dragostei ElisabetaM Generalitati 2 12.06.2011 19:12:49
Inmultirea painilor si a pestilor idealist Din Noul Testament 4 13.02.2010 22:05:47