Buna seara,
Multumesc Mihnea pentru raspunsul pe care l-am gasit incurajator. Intr-adevar trebuie sa avem incredere in noi si sa facem tot ceea ce putem si credem ca este bine. Daca este sau nu suficient, adevarat ca numai bunul Dumnezeu stie.
@Melissa: Multumesc de asemenea pentru sfatul tau, poate mi-ar fi mai usor sa ascult mai degraba de inima decat de ratiune si sa fac ceea ce simt ca e bine. Cred ca firea mea nu ma va lasa niciodata sa fiu 100% sigura de ceea ce am facut, dar asta e ceva ce nu se poate schimba...
Voiam sa va transmit ca mi-ati fost toti de mare ajutor in ceea ce priveste nelinistile mele si va rog sa ma scuzati daca unele din intrebarile mele le gasiti puerile; eu sunt de foarte putina vreme pe calea pe care o consider dreapta, asa ca sunt multe lucruri pe care voi le cunoasteti aproape dintotdeauna dar mie imi sunt inca nelamurite. Sper sa am puterea sa raman pe calea asta. Intre timp citesc cu aviditate mare parte din subiectele de pe forum si multe mesaje m-au luminat in masura in care abia incep sa cunosc greutatile drumului acestuia drept. Acum imi dau seama ce comoda e calea gresita si sper sa nu mai alunec niciodata pe ea.
Afla ca deseori vei simti suparare, pierdere de pace sfanta, de singuratate si de libertate. Din framantarile tale se va ridica uneori un colb ce te va supara in aceasta calatorie ce vei face. Dumnezeu ingaduie aceasta pentru un mai mare bine al tau. - Nicodim Aghioritul, Razboiul nevazut
|