![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||||
|
|||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Deci sa inteleg ca toti popii aia din Europa de Vest care au abuzat copii nu erau crestini autentici. Sa inteleg ca Parintele Laurentiu de la Caldarusani, prins in pat cu un barbat, nu era crestin autentic. Poate ne explici si noua ce e ala "crestin autentic". Nu de alta, dar abordarea folosita de tine e atat de ilogica, incat are si pagina de wikipedia. Iata: http://ro.wikipedia.org/wiki/Niciun_scoțian_adevărat Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Doamne ajută! P.S. Te rog, nu mă mai cita. Chiar nu am de când să discut cu tine pe acest forum creștin ortodox, atâta vreme cât apari ca user ateu. Eventual, dacă vrei, îmi place semnătura ta electronică. Să înțeleg că știi cine este Marc Aureliu și-i cunoști doctrina?
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Din nou, nu stiu ce vrei sa spui prin "crestin autentic". Gresesti. Acest forum nu este "fara conditii", el are un regulament. Citat:
Mi se pare ca fugi de responsabilitatea propriilor afirmatii, daca nu esti in stare sa discuti despre ele, mai ales cu cei care sunt subiectul respectivelor afirmatii. Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 08:25:49 |
| Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 20:24:36 |
| Cuvânt despre venirea lui Antihrist și pentru sfârșitul lumii | clujeanul33 | Generalitati | 14 | 08.05.2010 00:38:20 |
| Cuvant de folos pentru suflet | monica.miholca | Rugaciuni | 0 | 06.02.2009 22:58:04 |
|
|