![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca din acelasi motiv din care nu a oprit potopul ...
|
|
|||
|
|||
![]()
adica melissa? au murit foarte multi copii si foarte multe femei in lagarele de concentrare, foarte multi nevinovati.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Domnul sa va binecuvinteze. Last edited by mihaila_alin; 10.01.2011 at 14:02:26. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai da, exact ce spuneam si eu in primul mesaj postat pe acest topic.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Oare Hristos a fost vinovat de uciderea lor? Desigur că nu. Genocidul a fost produs de ura și invidia lui Irod. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ne invartim in jurul cozii. Am mai spus, ceea ce pentru noi pare cumplit de incorect,pentru Dumnezeu care are motivatie pentru tot ce face,este foarte corect.Deci nu putem noi decripta aceste actiuni dumnezeiesti,oricat am vrea si ne-am stradui, pentru ca nu avem capacitati suficiente pentru a percepe cum functioneaza MINTEA DIVINA! |
|
|||
|
|||
![]()
asta nu este un raspuns cu care sa convingeti pe cineva. motivul pentru care catolicii sunt mai apropiati de preotii lor, este faptul ca acestia discuta cu credinciosii si le explica pe inteles dilemele pe care le au. asta cu mintea noastra nu percepe, a fost tot timpul folosita pentru a evita un raspuns la care poate nu se stie a se raspunde. in loc sa-si apropie oamenii si sa le deschida sufletele, cu astfel de raspunsuri nu se intampla decat contrariul. pana nu o sa ne deschidem mintea si sa ne adaptam secolului in care traim, oamenii in loc sa se apropie de biserica se vor indeparta. daca am pus aceste intrebari a fost tocmai ca vreau sa gasesc raspunsuri potrivite pentru a convinge o alta persoana, credeam ca este posibil sa le gasesc aici dar din pacate in afara de umilinta si dogmatica, un raspuns clar este mai greu de obtinut.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by mihaila_alin; 11.01.2011 at 10:15:47. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poezie cu autor necunoscut mie | arwein | Arta bisericeasca in general | 5 | 01.07.2016 07:03:05 |
cat de mare este puterea "raului"? | fallen | Generalitati | 47 | 27.01.2012 17:40:57 |
Unde este iubire, acolo este Dumnezeu | NECTARIE | Generalitati | 14 | 26.01.2011 11:00:06 |
Unde este iubire, acolo este Dumnezeu | NECTARIE | Generalitati | 1 | 07.01.2011 15:27:11 |
Dumnezeu nu este cauza raului | Paisie Aghioritul | Teologie si Stiinta | 2 | 05.03.2010 07:10:28 |
|