Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.01.2011, 22:47:16
Iosif77 Iosif77 is offline
Banned

Data înregistrării: 10.01.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Geony Vezi mesajul
Ce va place voua sa cautati la ortodocsi pacatele...
Deci crezi ca Gigi Becali poate fi numit ortodox?
Poate trai in orice mizerie morala, bine ca nu-i sectar, asa-i?
Citat:
va las sa-l terfeliti cum vreti voi pe Becali...traiasca pliantele cu EGWhite.
Gigi e distractiv ca om de lume dar nu-l putem da ca model crestin.

In ceea ce priveste viata crestina nu-l putem pune pe Becali alaturi de doamna White.
E o diferenta ca de la cer la pamant. Doamna White este o sfanta in comparatie cu el.
Vechi 11.01.2011, 23:10:10
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iosif77 Vezi mesajul
Deci crezi ca Gigi Becali poate fi numit ortodox?
Poate trai in orice mizerie morala, bine ca nu-i sectar, asa-i?

Gigi e distractiv ca om de lume dar nu-l putem da ca model crestin.

In ceea ce priveste viata crestina nu-l putem pune pe Becali alaturi de doamna White.
E o diferenta ca de la cer la pamant. Doamna White este o sfanta in comparatie cu el.
Vrei sa vb despre teleevanghelistii americani curvari?
Sau despre Radu Tipei, penticostalul afacerist din Timisoara?
Sau despre Iosif Ton , baptitul care dupa 40 de ani isi schimba predica pt ca a aflat alt adevar in Biblie?
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8.
Vechi 11.01.2011, 23:15:24
macsim
Guest

Implicit

Citat:
Vrei sa vb despre teleevanghelistii americani curvari?
Sau despre Radu Tipei, penticostalul afacerist din Timisoara?
Sau despre Iosif Ton , baptitul care dupa 40 de ani isi schimba predica pt ca a aflat alt adevar in Biblie?
sau despre:

Preot, prins in flagrant la amanta - FOTO si VIDEO | Buna Ziua ...
11 Ian 2010 ... Preotul Ioan Andries, cel care a fost mutat disciplinar la o alta parohie din judet pentru comportamentul sau deviant, a comis-o din nou ...
http://www.bzi.ro/preot-prins-in-fla...i-video-153654 - În cache - Pagini similare

Preot, filmat în timp ce facea sex
Polițiștii au organizat un flagrant, în urma căruia asupra preotului au fost găsiți cei 5.000 de euro marcați cu cuvântul "șantaj". Prins de Poliție la ...
http://www.agenda.ro/.../preot-filma...facea-sex.html - În cache - Pagini similare

Preotul prins cu o prostituata, suspendat de Episcopie - Obiectiv ...
24 Ian 2006 ... Preotul Stroiu a fost prins la prostituate de reporterii nostri si ... in urma unui flagrant organizat de reporterii de la "Obiectiv" si ...
http://www.obiectivbr.ro/.../2458-Pr...Episcopie.html - În cache

si ... ma opresc aici ...

Deci, despre ce vorbim ???
Vechi 12.01.2011, 10:30:26
georgel23c's Avatar
georgel23c georgel23c is offline
Member

Data înregistrării: 12.07.2009
Locație: Galati, Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de macsim Vezi mesajul
sau despre:

Preot, prins in flagrant la amanta - FOTO si VIDEO | Buna Ziua ...
11 Ian 2010 ... Preotul Ioan Andries, cel care a fost mutat disciplinar la o alta parohie din judet pentru comportamentul sau deviant, a comis-o din nou ...
http://www.bzi.ro/preot-prins-in-fla...i-video-153654 - În cache - Pagini similare

Preot, filmat în timp ce facea sex
Polițiștii au organizat un flagrant, în urma căruia asupra preotului au fost găsiți cei 5.000 de euro marcați cu cuvântul "șantaj". Prins de Poliție la ...
http://www.agenda.ro/.../preot-filma...facea-sex.html - În cache - Pagini similare

Preotul prins cu o prostituata, suspendat de Episcopie - Obiectiv ...
24 Ian 2006 ... Preotul Stroiu a fost prins la prostituate de reporterii nostri si ... in urma unui flagrant organizat de reporterii de la "Obiectiv" si ...
http://www.obiectivbr.ro/.../2458-Pr...Episcopie.html - În cache

si ... ma opresc aici ...

Ati vazut vreodata la televiziune un preot care sa fie dat exemplu pentru viata virtuoasa? Eu nu. Oare nu mai traiesc asemenea preoti?
Vechi 12.01.2011, 10:35:27
caty_deea's Avatar
caty_deea caty_deea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.07.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de georgel23c Vezi mesajul
Ati vazut vreodata la televiziune un preot care sa fie dat exemplu pentru viata virtuoasa? Eu nu. Oare nu mai traiesc asemenea preoti?
Vulturii astia atat asteapta George.Sa calce un ortodox gresit ca sa arate cu degetul si ca sa isi motiveze ei apartenenta la cultul respectiv.Ca la ei nu se intampla asa ceva....Lasa ca fac ei altele....Nu vezi ca daca unul de.al lor face ceva rau ei zic ca nu era de.al lor de fapt.Le e greu sa accepte ca totusi si ei sunt oameni si pot gresi.Probabil ca din cauza mandriei au ajuns sa arate paiul de la noi,dar nu isi vad barna lor
Vechi 12.01.2011, 10:55:35
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Implicit

Citat:

Prefer sa luam mai intai intrebarile mele, sau sa comentam putin despre ei si apoi sa ajungem si la iudele din Biserica noastra. OK?

Am uitat sa te intreb, esti simpatizantul fratelui pastor Dr. Iosif Ton (cand vb despre acest om imi place sa-i puna intreaga titulatura, de ce?
frate- reprezinta legatura dintre doua sau mai multe persoane de acelasi sange, in cazul NP, de credinta => ori Ton nu mai este frate decat cu dracu, ca bag seama ca-i face voia
pastor- pastorul (ca si preotul) , propovaduiesc poporul spre credinta in Dumnezeu, ii aduna la unitate, => ori Ton nu face decat sa risipeasca, sa demoleze ce a zidit...rusinica!
Dr.- a fi cineva doctor in teologie, presupune a avea vaste cunostinte in domeniu=> ori la ton, nu e cazul, dupa 40 de ani in care ai convins atatia oameni despre credinta ta, ai zidit atatea suflete, acum vii si le ruinezi?
Intreb, oare nu lucra diavolul prin Ton, care cauta sa dezbine?
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8.
Vechi 12.01.2011, 18:59:46
macsim
Guest

Implicit

Citat:
Prefer sa luam mai intai intrebarile mele, sau sa comentam putin despre ei si apoi sa ajungem si la iudele din Biserica noastra. OK?

Am uitat sa te intreb, esti simpatizantul fratelui pastor Dr. Iosif Ton (cand vb despre acest om imi place sa-i puna intreaga titulatura, de ce?
frate- reprezinta legatura dintre doua sau mai multe persoane de acelasi sange, in cazul NP, de credinta => ori Ton nu mai este frate decat cu dracu, ca bag seama ca-i face voia
pastor- pastorul (ca si preotul) , propovaduiesc poporul spre credinta in Dumnezeu, ii aduna la unitate, => ori Ton nu face decat sa risipeasca, sa demoleze ce a zidit...rusinica!
Dr.- a fi cineva doctor in teologie, presupune a avea vaste cunostinte in domeniu=> ori la ton, nu e cazul, dupa 40 de ani in care ai convins atatia oameni despre credinta ta, ai zidit atatea suflete, acum vii si le ruinezi?
Intreb, oare nu lucra diavolul prin Ton, care cauta sa dezbine?
Stii, se poate sa ai dreptate ... dar, nu ma intereseaza ... Nici ce fac preotii ortodocsi (am luat linkurile la deruta, nici nu am mers mai departe de titlul lor), nici ce fac tele-evanghelistii, nici Ton de fapt ... nici unul ... Stii de ce? Pentru ca eu nu urmez oameni. Eu Il urmez pe Isus. Este singurul care este demn de urmat. Nici un om - oricat de rasurator nume ar avea - nu este modelul meu. Doar Isus.

Desigur, este dificil sa intelegi ceea ce spun ...
Vechi 12.01.2011, 19:19:23
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Stii, se poate sa ai dreptate ... dar, nu ma intereseaza ... Nici ce fac preotii ortodocsi (am luat linkurile la deruta, nici nu am mers mai departe de titlul lor), nici ce fac tele-evanghelistii, nici Ton de fapt ... nici unul ... Stii de ce? Pentru ca eu nu urmez oameni. Eu Il urmez pe Isus. Este singurul care este demn de urmat. Nici un om - oricat de rasurator nume ar avea - nu este modelul meu. Doar Isus.

Desigur, este dificil sa intelegi ceea ce spun ...

Eu inteleg perfect ce spui...am mai intalnit ca tine multi, care mi-au spus ca ei nu apartin niciunui cult si cxa ei se ghideaza dupa Biblie.
Se poate sa aveti dreptate, dar ceea ce faceti inseamna EGOISM. Crestinii primului secol se adunau impreuna, nu separat. Se rugau si aduceau slava lui D-zeu, impreuna si nu separat.
Pavel spune Evreilor 13, 17.: Ascultați pe mai-marii voștri și vă supuneți lor, fiindcă ei priveghează pentru sufletele voastre, având să dea de ele seamă, ca să facă aceasta cu bucurie și nu suspinând, căci aceasta nu v-ar fi de folos. ...
Ori tu si cei ca tine de cine sa asculte? poate imi vei spune de D-zeu...
Spui ca il urmezi pe Iisus, dar Dumnezeu cel care l-a inspirat pe Pavel mai are o parere: Evrei 13, 7. Aduceți-vă aminte de mai-marii voștri, care v-au grăit vouă cuvântul lui Dumnezeu; priviți cu luare aminte cum și-au încheiat viața și urmați-le credința.
.... asa ca tu, ai chiar grave probleme! nu asculti de nimeni si nu urmezi pe nimeni...oare atunnci tu nu te faci calcator de randuieli stabilite de D-zeu prin Pavel???
Vechi 12.01.2011, 20:24:46
macsim
Guest

Implicit

Citat:
Eu inteleg perfect ce spui...am mai intalnit ca tine multi, care mi-au spus ca ei nu apartin niciunui cult si cxa ei se ghideaza dupa Biblie.
Se poate sa aveti dreptate, dar ceea ce faceti inseamna EGOISM. Crestinii primului secol se adunau impreuna, nu separat. Se rugau si aduceau slava lui D-zeu, impreuna si nu separat.
Pavel spune Evreilor 13, 17.: Ascultați pe mai-marii voștri și vă supuneți lor, fiindcă ei priveghează pentru sufletele voastre, având să dea de ele seamă, ca să facă aceasta cu bucurie și nu suspinând, căci aceasta nu v-ar fi de folos. ...
Ori tu si cei ca tine de cine sa asculte? poate imi vei spune de D-zeu...
Spui ca il urmezi pe Iisus, dar Dumnezeu cel care l-a inspirat pe Pavel mai are o parere: Evrei 13, 7. Aduceți-vă aminte de mai-marii voștri, care v-au grăit vouă cuvântul lui Dumnezeu; priviți cu luare aminte cum și-au încheiat viața și urmați-le credința.
.... asa ca tu, ai chiar grave probleme! nu asculti de nimeni si nu urmezi pe nimeni...oare atunnci tu nu te faci calcator de randuieli stabilite de D-zeu prin Pavel???
De ce egoism? Eu merg la seri de rugaciune, merg la biserica, ma intalnesc cu prietenii mei pentru a ne ruga ... Nu traiesc izolata. Diferenta este ca eu ma pot ruga si cu penticostalul, si cu baptistul si chiar si cu ortodoxul ... Cand merg la socrii mei la masa inchinam pe rand masa ... Dar, asta iar nu poti intelege ...

Iar acea libertate, pe care nu o intelegi, se refera la faptul ca nu ma supun unor legi facute de oameni. Orice decizie pe care o iau, orice lucru pe care il fac ... ma gandesc ca este Domnul de fata si stie si vede ... Uite, este de fata si acum, cand scriu pe forum ... De aceea nu pot vorbi oricum si nu ma pot adresa pe masura unor anumite replici pe care le primesc ... Si stii, de cate ori sar calul imi pare rau ... ma mustra si simt lucrul acesta in inima mea ... Despre o astfel de libertate vorbesc ...

Toate aceste nu exclud respectul pe care il port celor care au facut si isi fac lucrarea ...

Si stii ... eu le urmez credinta. Ei au crezut in jertfa lui Isus, in invierea Lui, in mantuirea pe care Isus ne-a dat-o ... S-au inchinat lui Dumnezeu, la fel si eu ...
Vechi 12.01.2011, 11:14:58
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Implicit

Citat:

sau despre asta:

http://groups.yahoo.com/group/strajerul/message/4061
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins flying Teologie si Stiinta 88 23.09.2011 18:24:40
Minciuna si viclenia maria40 Generalitati 68 22.06.2011 22:13:56
Nu mai raspunde-ti sectantilor ionut stefan Secte si culte 146 15.03.2011 09:23:38