![]() |
![]() |
|
|
||||||
|
||||||
![]() Care "NOI", tu si trice.? Pt voi, a fi bine vazut, inseamna a accepta mizeriile cu care ati fost indoctrinati. Mai blajinule, eu nu am nimic cu tine, ci cu credinta ta oarba si smintita... Citat:
Si cu acest argument "valabil si azi" du-te la baptisti sau penti, iehovisti etc. si acolo va probati si va argumentati inselaciunea si amagirea spre pierzarea voastra... Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Biserica la care ma refer eu face parte din istorie. De la Hristos si pana azi si pana la sfarsitul lumii , Biserica dainuie in lume si este de nebiruit . Hristos S-a nascut in lume, iar lumea are o istorie... ....iar de la Hristos si pana azi, Biserica are o istorie, parerea mea, este ca nu trebuie trecuta cu vederea. E trist pt toti NP ca n-au o istorie!
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|