Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.01.2011, 13:45:16
florin1966 florin1966 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.08.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Sebastian.Seby Vezi mesajul
Problema e ca nu pot sa fac ceea ce spunti voi aici...am fost si la biserica,am incercat sa ma rog insa imi e foarte greu...practic nu simt nimic fata de lucrurile astea duhovnicesti,si este incredibil de greu sa faci ceva in care nu crezi...nu stiu daca este vre-un mod prin care sa imi pot recapata credinta,s-ar putea sa fie prea tarziu.
niciodata nu e prea tarziu .sa mori nu inseamna ca rezolvi toate problemele.viata trebuie traita asumandu-ti responsabilitatea faptelor bune sau rele ,sa indrepti ce este rau , si sa privesti cu speranta spre viitor. nu cred ca ai vazut chiar tot. cum se creste si educa un copil ai incercat? responsabilitatea familiei ai incercat-o? cu nadejde in dumnezeu si asumandu-ti responsabilitati vei iesi din criza. in primul rand iesi din casa si socializeaza cu oamenii, apoi priveste femeia si relatia cu ea nu doar prin prisma placerii , ci a unei persoane care te ajuta si pe care te poti sprijini. daca ai experimentat raul pana acum incearca si revarsul
Reply With Quote
Vechi 12.01.2011, 13:57:55
cristian67
Guest

Implicit Nasterea din nou

Suntem morți până iubim
Suntem reci și suferim
Până vine Duhul Sfânt
Și ne luminează-n gând.
Inima o dezmorteste
Sufletul îl încălzește
Mintea o prealumineaza
Ochii îi dez- întinează.
Abia de-atunci noi gândim
Și începem să trăim
Rugăciunea luminează
Căci iubirea-n noi lucrează.
Reply With Quote
Vechi 12.01.2011, 13:58:42
cristian67
Guest

Implicit Durerea

Durerea devine mereu tot mai mare
Mai grea, nemiloasă și tare
Gândirea îmi moare
Cuvintele pier.
Nici lacrimi nu pot să mai curgă
Din ochii-mpietriti de dureri
Sunt singur în suflet
Și-acolo e ger.
Credința sporește-mi
Voința-ntărește-mi.
Doamne, ai milă de mine
Căci sunt un nimic fără Tine!
Reply With Quote
Vechi 12.01.2011, 14:21:41
Ana-Maria N's Avatar
Ana-Maria N Ana-Maria N is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.08.2010
Locație: Bucuresti
Implicit

Dumnezeu vrea sa vada in noi vointa ( de unde si libertatea de a alege) de a lasa viata traita in pacat. Din moment ce s-a instalat vointa, puterea o sa vina...de la El. Cum trebuie inceputa schimbarea? Eu cred ca prin spovedanie si incercare de a nu mai repeta pacatele facute, prin rugacine, prin a incepe sa-L implicam pe El din ce in ce mai mult in viata noastra. 'Bate si ti se va deschide.Cere si ti se va da.' El ne iubeste, este dispus sa ne ajute, este dispus sa schimbe omul vechi, dar nu vrea dragoste cu forta.
Reply With Quote
Vechi 12.01.2011, 14:39:59
MariS_'s Avatar
MariS_ MariS_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.10.2009
Locație: Religie: creștin
Implicit Plictisit de viata...

Draga Seby, tu ai cunoscut pana acum jumatatea intunecata a lumii.
Incearca, de acum, sa cunosti si cealalta jumatate, cea luminoasa.
Cum? Simplifica-ti viata mai intai, traieste simplu, incearca sa ajuti
pe altii, aduna intelepciune. Esti cel mai indicat sa o faci. Si cauta-L
pe Hristos. Unde? In tine insuti, in primul rand. Sparge carapacea
de pe inima si Il vei afla, smerit, acolo. Daca trebuie sa plangi pentru
asta, sa nu-ti fie rusine s-o faci. Eu ma rog ca sa mai pot plange.
Domnul sa te ajute si bine te-ai intors, fiule ratacitor!
Har, smerenie si jertfa de sine.
Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11)
Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie.
Reply With Quote
Vechi 12.01.2011, 14:28:11
Sebastian.Seby Sebastian.Seby is offline
Junior Member

Data înregistrării: 11.01.2011
Implicit

Poate ca destinul meu a fost scris deja cu mult timp inainte si eu nu mai pot face nimic ca sa il schimb...am sa va povestesc un vis pe care l-am avut cand eram mic...
Aveam vreo 5-6 ani pe atunci si si am visat ca eram in oras cu tata...trebuia sa merg urgent la baie si ma duce tata la o toaleta in autogara.el ma asteapta afara,eu intru si ghici pe cine vad...cineva statea acolo si ma chema sa merg cu el...eu am iesit tipand speriat si spunand ca diavolul vrea sa ma ia cu el...lucrul cel mai ciudat e ca nu arata asa cum ni-l imaginam noi,cu coarne si coada,era pur si simplu un om,imbracat in negru si cu o palarie pe cap...
In ultimul timp m-am gandit mult la visul ala,si ma intreb daca nu cumva am fost ales cu mult inainte sa imi dau seama ca sa fac tot ceea ce am facut...voi ce parere aveti???
Reply With Quote
Vechi 12.01.2011, 14:48:35
MariS_'s Avatar
MariS_ MariS_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.10.2009
Locație: Religie: creștin
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Sebastian.Seby Vezi mesajul
Poate ca destinul meu a fost scris deja cu mult timp inainte si eu nu mai pot face nimic ca sa il schimb...am sa va povestesc un vis pe care l-am avut cand eram mic...
Aveam vreo 5-6 ani pe atunci si si am visat ca eram in oras cu tata...trebuia sa merg urgent la baie si ma duce tata la o toaleta in autogara.el ma asteapta afara,eu intru si ghici pe cine vad...cineva statea acolo si ma chema sa merg cu el...eu am iesit tipand speriat si spunand ca diavolul vrea sa ma ia cu el...lucrul cel mai ciudat e ca nu arata asa cum ni-l imaginam noi,cu coarne si coada,era pur si simplu un om,imbracat in negru si cu o palarie pe cap...
In ultimul timp m-am gandit mult la visul ala,si ma intreb daca nu cumva am fost ales cu mult inainte sa imi dau seama ca sa fac tot ceea ce am facut...voi ce parere aveti???
Nu este un destin, in niciun caz. Diavolul poate sa ia orice infatisare, chiar si
pe cea a unui inger de lumina. A fost o incercare de racolare. Are o infinitate
de metode si aici si pune in ele foarte multa viclenie. A reusit pentru un timp
sa te dirijeze, dar numai pentru ca i-ai dat tu voie. Lasa-L acum si pe Hristos
sa te "dirijeze" si vei vedea diferenta.
Har, smerenie si jertfa de sine.
Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11)
Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cum impacam viata duhovniceasca si viata lumeasca? sophia Biserica Ortodoxa Romana 40 28.12.2012 19:53:52
Viata mea Daiana Morala Crestina 6 29.10.2011 11:04:57
Viata duhovniceasca vs Viata sanatoasa razvan90 Generalitati 4 08.12.2010 23:54:23
Viata Dracilor Sf.Asteapta Generalitati 45 31.07.2010 14:05:09
cum e viata....... simi Generalitati 7 08.07.2008 21:34:17