![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De multe ori, teama vine din putina credinta (imi amintesc de episodul in care Petru a mers pe apa, chemat fiind de Hristos; in clipa in care s-a temut, s-a scufundat). |
|
|||
|
|||
![]()
Imi este frica sa nu imi pierd linistea sufleteasca. Nu ca as aveao pe deplin dar atat cat am imi e frica sa nu o pierd. Si ma rog la bunul Dumnezeu sa imi dea si mai multa , multa ,multa, multa de tot . Atat de multa in cat sa trec prin cel mai mare necaz plutind.
|
|
||||
|
||||
![]()
Cel mai mult mă tem de o lume care îmi pare gata să își piardă osia. Mă tem de tembelizarea universală. Mă tem de un Gog și Magog în stare să facă să pălească frumusețea lumii și să facă viața irespirabilă. Mă tem că ne rotim, tot mai repede, pe marginea unei pâlnii și văd un sorb tulbure care stă să înghită tot ce poate.
Asta, strict la întrebarea de ce mi-e teamă în lume. În ceea ce privește de ce mi-e teamă mie personal: cel mai mult mi-e teamă de păcatele mele.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De la lume adunate, si-napoi la lume date... | ucenic | Generalitati | 27 | 28.06.2012 22:50:26 |
Despre lume si lepadarea de lume | buiacu gabriel | Intrebari utilizatori | 12 | 10.08.2010 11:27:11 |
Teama de schimbare sau... | silverstar | Generalitati | 0 | 12.12.2008 08:30:18 |
Mi-e teama... | bridezilla | Preotul | 74 | 29.12.2007 15:34:39 |
|