Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Postul in Biserica Ortodoxa > Postul
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.01.2011, 13:09:12
mirabela mirabela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.03.2009
Locație: germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hartford Vezi mesajul
Doctorul mi-a recomandat carnea de curcan e mai sanatoasa decit cea de pui.
Stii cum ajung curcanii albi la 40 kg???
Reply With Quote
Vechi 23.01.2011, 03:41:37
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirabela Vezi mesajul
Stii cum ajung curcanii albi la 40 kg???
Eh da imi inchipui ca sint ingrasati fortat dar ce sa facem? haideti atunci sa insemnam cu semnul crucii tot ce mancam si ce bem si sa speram sa murim sanatosi
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
Reply With Quote
Vechi 19.01.2011, 17:17:08
Miha-anca
Guest

Implicit

Sa vorbim si despre apa pe care o bem. Este ea suficient de curata spre a fi bauta ca atare? Ce parere aveti? Daca nu, ce e de facut?
Reply With Quote
Vechi 19.01.2011, 17:39:14
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Sa vorbim si despre apa pe care o bem. Este ea suficient de curata spre a fi bauta ca atare? Ce parere aveti? Daca nu, ce e de facut?
Eu zic sa facem Semnul Sfintei Cruci inainte sa bem apa si sa ne lasam in voia Domnului. Nimeni nu iti garanteaza ca apa e suficient de curata nici macar cea imbuteliata, ca sa nu spun ca e cea mai rea!
Reply With Quote
Vechi 19.01.2011, 19:16:09
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
poate o fi curata din punct de vedere biologic. dar nitratii?
mai e si clorul. orice acvarist stie ca inainte de a pune apa in acvariu trebuie sa o lasi 48 de ore la declorinat. altfel e nociva pentru pesti.iar pentru noi zice Apa Nova ca e buna ...
Reply With Quote
Vechi 19.01.2011, 19:33:55
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
Depinde la ce apa te referi...apa din Romania sau din alta tara? Apa de la robinet sau imbuteliata?
E clar ca oriunde am fi, cea mai curata e apa de izvor, apa de fantana..Dar din pacate prea putini cred ca avem acces la ea in mod curent...
In rest, nu stiu ce e de facut..Exista niste filtre speciale care curata cica apa de la robinet...dar mie nu-mi inspira incredere...Mai bine beau apa plata desi la gatit folosesc tot de la robinet...Din comoditate...pentru ca prea mi s-ar parea ca-s la bunica in curte sa tot torn din bidoane...Si apoi nu vreau nici sa devin obsedata...
Spunea Gabriela sa se faca semnul crucii pe apa..E o solutie,pentru ca sunt sigura ca prin puterea semnului sfintei cruci se poate purifica apa...
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cum trebuie sa mancam pentru a fi sanatosi absolutep0wer Generalitati 27 03.04.2015 14:03:44
Otrava pe care o mancam anna21 Generalitati 108 14.02.2012 05:20:29
Mai mancam porc ...sau.. sunsray Spiritualitatea ortodoxa 22 13.12.2011 08:55:36
Cum sa ai un ficat sanatos dupa o vara de excese absolutep0wer Generalitati 1 31.08.2010 08:09:11
Un copilas are nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a fi sanatos! cosminelu2006 Umanitare 2 11.06.2009 13:37:54