![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Stii cum ajung curcanii albi la 40 kg???
|
|
||||
|
||||
![]()
Eh da imi inchipui ca sint ingrasati fortat dar ce sa facem? haideti atunci sa insemnam cu semnul crucii tot ce mancam si ce bem si sa speram sa murim sanatosi
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Sa vorbim si despre apa pe care o bem. Este ea suficient de curata spre a fi bauta ca atare? Ce parere aveti? Daca nu, ce e de facut?
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu zic sa facem Semnul Sfintei Cruci inainte sa bem apa si sa ne lasam in voia Domnului. Nimeni nu iti garanteaza ca apa e suficient de curata nici macar cea imbuteliata, ca sa nu spun ca e cea mai rea!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
mai e si clorul. orice acvarist stie ca inainte de a pune apa in acvariu trebuie sa o lasi 48 de ore la declorinat. altfel e nociva pentru pesti.iar pentru noi zice Apa Nova ca e buna ... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E clar ca oriunde am fi, cea mai curata e apa de izvor, apa de fantana..Dar din pacate prea putini cred ca avem acces la ea in mod curent... In rest, nu stiu ce e de facut..Exista niste filtre speciale care curata cica apa de la robinet...dar mie nu-mi inspira incredere...Mai bine beau apa plata desi la gatit folosesc tot de la robinet...Din comoditate...pentru ca prea mi s-ar parea ca-s la bunica in curte sa tot torn din bidoane...Si apoi nu vreau nici sa devin obsedata... Spunea Gabriela sa se faca semnul crucii pe apa..E o solutie,pentru ca sunt sigura ca prin puterea semnului sfintei cruci se poate purifica apa... |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum trebuie sa mancam pentru a fi sanatosi | absolutep0wer | Generalitati | 27 | 03.04.2015 14:03:44 |
Otrava pe care o mancam | anna21 | Generalitati | 108 | 14.02.2012 05:20:29 |
Mai mancam porc ...sau.. | sunsray | Spiritualitatea ortodoxa | 22 | 13.12.2011 08:55:36 |
Cum sa ai un ficat sanatos dupa o vara de excese | absolutep0wer | Generalitati | 1 | 31.08.2010 08:09:11 |
Un copilas are nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a fi sanatos! | cosminelu2006 | Umanitare | 2 | 11.06.2009 13:37:54 |
|