![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
IN CE ICOANA ATI VAZUT VOI PE DUMNEZEU AFRICAN si PE DRAC ELVETIAN? Raspuns: IN NICI O ICOANA...decit acelea, stiu, am vazut facute special pentru Africa. DECI ce nevoie mai este sa cautam in Evanghelii daca noi asa vedem lucrurile! Ca daca am incepe sa punem problema rasei lui Dumnezeu, Hristos, si draci atunci trebuie sa anulam tot ce s-a pictat de 2000 de ani si sa facem precum musulmanii cu Mohamed...adica deloc! |
|
|||
|
|||
![]()
Am vazut pe un alt forum o icoana a lui Iisus reprezentat complet altfel... Negru si cu parul scurt... Asta ca sa arate ca "fiindca le-ati facut unora ca aceia Mie mi-ati facut"..
|
|
|||
|
|||
![]()
Am vazut Hristos si chinez si japonez si pilipinez
|
|
|||
|
|||
![]()
Iisus e al tuturor... A murit pentru intreaga lume... Pentru toate rasele...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Icoane cu Dumnezeu? Omenirea a avut onoarea sa-l cunoasca pe Iisus-ca o ipostaza a Sa,insa cine L-a vazut pe Dumnezeu in alte ipostaze? De unde stim CUM trebuie sa arate Dumnezeu?Ahh,ca pictorii renascentisti L-au reprezentat ca pe un batran intelept,cu o mina autoritara,fiind de rasa alba si cu ochii albastri...ce pot sa zici?Ce parca pictorii respectivi erau asceti,sfinti care au vazut chipul LUI...?? Admiri tablourile pt lucrul artistic desavarsit si talentul sclipitor insa pasesti mai departe,gandindu-te ca Dumnezeu nu are un chip anume,un sex,o rasa! Arhitectul Universului nu traieste in lumea noastra ,deci nu are nevoie de trup ca noi-restul sunt reprezentarile civilizatiei!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
(in general, nu prea cred ca exista multi pe forumul acesta cu obiceiul de a bea "un paharel" ) Dar dupa acest comentariu imi explic mai bine unele din mesajele tale. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Yeshua atunci cum de a baut vin la cina cea de taina, si nu a considerat vinul ca fiind interzis in post? Iar o dam pe povesti de-ale lui Harap Alb. Muuulte, mult prea multe sunt imaginate de noi din motive bizare deseori obscure! Baiatul tau nu te intreaba de aceste obiceiuri stranii?... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. nunta a fost in post? (in caz ca nu stii: nu se fac nunti in post) 2. De unde stii ca Iisus Hristos a baut vin la acea nunta? (e obligatoriu sa bei? cam jumatate din invitatii de la nunta mea nu s-au atins de vin.. din motive religioase) 3. Finalul este cel mai caraghios: pt fiul tau e normal ca parintii sa bea ![]() dar felul in care "le sucesti" este foarte interesant! Intreci orice asteptare. Variante posibile de raspuns pe care le aveai la dispozitie: -"am vorbit si eu fara sa gandesc" -"am facut o gluma proasta" -"eu nu tin post ca asa vreau eu" -"duhovnicul meu ma impartaseste post ca asa vrea el" (nu te impartaseste nimeni daca nu vrei sa tii post fara motiv de boala etc.. ) -"de fapt nu sunt ortodox" (ceea ce ar fi evident din moment ce nu crezi in Sfanta Treime)-etc Dar tu te justifici prin: "nunta din Cana a fost in post, iar Iisus Hristos a baut vin in post"... Esti fenomenal! Asa te autojustifici tu ca sa nu postesti? (Adica un motiv mai marunt nu ai gasit?) (Explicatie suplimentara pt cine chiar se indoieste: crestinii postesc vineri in amintirea patimilor pe cruce a lui Iisus Hristos (miercuri - ziua trista a vanzarii Mantuitorului). Postul miercuri si vineri este reglemantat de la inceputurile crestinismului.. apare in Didahia, sec I) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De unde tragi concluzia ca eu beau sau am baut? Ce-i cu nuntasii tai?..de unde pina unde imi spui de invitatii tai adventisti si sectanti care sunt in familia ta, tu povesteai...imi pare rau ca a fost o tristete continua...sa stai la masa si sa nu servesti nimic...toti cu fete serioase Acum de abia inteleg ce-i si cu tine... |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iubirea de aproape-Iubirea de vrajmasi | OvidiuO | Pocainta | 76 | 19.04.2013 20:51:24 |
Dogma Democratiei si Dogma Statului Paternal | Mihnea Dragomir | Dogmatica | 71 | 17.02.2013 19:45:07 |
Sfantul Andrei, zi libera legal | costel | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 07.06.2011 11:37:45 |
Episcopul Padovese decapitat la comanda divinitatii . | cocacoc | Generalitati | 28 | 10.06.2010 16:34:22 |
Rugaciunea libera | Florin-Ionut | Rugaciuni | 26 | 30.11.2009 20:04:41 |
|