![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand iubesti si cumperi o floare , inseamna ca creierul tau s-a subordonat inimii ,cand iubesti inima isi spune cuvantul. Atunci cand iubesti logica devine seaca si rece. Poezia iubirii este vie.Logica nu stie sa danseze; daca ai vedea logica dansand , ti-ai da seama ca arata foarte caraghios.Poezia stie sa danseze;poezia e dansul inimii.Logica nu poate sa iubeasca; ea poate sa iti vorbeasca de iubire, dar nu poate sa iubeasca; iubirea pare sa fie ilogica; viata pare sa fie ilogica; numai poezia poate face saltul in paradoxul iubirii. Logica e buna in ceea ce priveste matematica, dar nu inseamna omenirea.Daca omenirea devine prea logica atunci omenirea dispare, exista doar cifre, nu fiinte omenesti - cifre inlocuibile. Poezia si simtirea iti dau adancime, caldura, devii mai moale, mai uman. |
|
|||
|
|||
![]()
Asta ar însemna să afirmăm că Iisus nu e Calea, Adevărul și Viața, a vorbit și a dat porunci și dogme, doar ca să nu tacă.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cum am prezis, o sa incepi sa ne inveti despre adevarata intelepciune.
Si cum new-age fara panteism nu se poate, desi nu se stie ce-i ala panteism... Tu ai o intentie buna si frumoasa, dar nu stii de unde vin aceste conceptii. Eu am citit o gramada de carti din acestea new-age, exact cu ce scrii si tu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cultiva iubirea in tine, puneti punctul de sprijin in iubirea pentru Iisus si alunga teoriile despre El. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Spre deosebire de teoriile tale, teoria mea este ca nu am nici o teorie cu privire la Dumnezeu absolut. Singura teorie valabila este iubirea Last edited by Tangun; 29.01.2011 at 19:39:55. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E algerea ta sa nu-ti folosesti ratiunea mai mult decat a insirui niste cuvinte spumoase, si eu o respect. Dumnezeu sa te ajute!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau mai bine spune-i copilului că-l iubești, dar nu-i dai de mâncare, nu-l îmbraci, nu-l educi, nu-i dai bani de cărți, meditație sau dulciuri și sigur o să-ți fie recunoscător pentru dragostea ta ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Si nici nu vei avea vreodata. Cum ai putea avea o teorie, cand teoria insasi este ratiune, lucru care pe tine nu te intereseaza.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Analizezi teoria la infinit si uiti sa mai traiesti..nu esti in subiect. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iubirea de aproape-Iubirea de vrajmasi | OvidiuO | Pocainta | 76 | 19.04.2013 20:51:24 |
Dogma Democratiei si Dogma Statului Paternal | Mihnea Dragomir | Dogmatica | 71 | 17.02.2013 19:45:07 |
Sfantul Andrei, zi libera legal | costel | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 07.06.2011 11:37:45 |
Episcopul Padovese decapitat la comanda divinitatii . | cocacoc | Generalitati | 28 | 10.06.2010 16:34:22 |
Rugaciunea libera | Florin-Ionut | Rugaciuni | 26 | 30.11.2009 20:04:41 |
|