![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
reiki nu este de la diavol.sunt practicant reiki de aproape un an.am un maestru extraordinar.reiki nu te face sa renunti la religia ta,ci din contra,toata sursa de energie pe care o primesti este cu acceptul lui DUMNEZEU.reiki nu vindeca ci ajuta organismul sa se refaca.dupa tratamentul reiki ii multumesti lui DUMNEZEU.foarte multi preoti merg la exorcizari de case si cu un initiat reiki.in reiki accesul la lumina iti creste tinand post,rugaciuni si mergand la biserica.nimic nu se face fara acordul lui DUMNEZEU.cititi mai bine reiki intre mit si realitate si divinitate.karam.sex de dr ovidiu dragos argesanu.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
(pana si in gluma suna ciudat ce-am zis... Domane iarta-ne!)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by natylucy; 01.02.2011 at 11:39:51. |
|
|||
|
|||
![]()
Tu ai inteles gresit, sau ai receptat doar ce ti-au spus la reiki. Iisus nu vindeca cu palmele, Iisus era Dumnezeu, nu folosea o tehnica. Iar sfintii folosesc o singura tehnica de vindecare, adica rugaciunea catre Dumnezeu, cel care vindeca de fapt.
Cei de la Reiki nu stiu de unde vine energia asta, spun ca din cosmos. Mai spun ca oricne poate face asta, chiar si ateu fiind. Dai niste bani si primesti puteri magice. Maestrii de pe la noi spun ca aceasta ar fi harul Sfantului Duh. Asadar accesezi Sfantul Duh cand vrei. Iata aici o descriere pe viu a diferentei intre harul necreat si energia/lumina creata de ingerii cazuti: http://www.sfaturiortodoxe.ro/marii-...traluceste.htm Tu poti sa alegi ce vrei, nu te opreste nimeni sa mergi pe calea cea larga a ocultismului. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cand spui ca vindeca cu palmele vrei sa spui ca practica Reiki? Vindeca el oare numai cu palmele? Cei zece leprosi s-au vindecat prin punerea mainilor? Sau au apucat sa se arate preotilor? Care era conditia esentiala care o cerea Iisus Hristos pentru vindecare? Cat despre smirna si tamaie... tu crezi ca diavolul nu suporta mirosul? sau crezi ca faptul de a fi sfintite dar nu fara credinta celui care le foloseste, il speria mai tare? Daca numai cu credinta nu se poate si e nevoie de reiki presupun ca invierea din morti e joaca de copii pentru voi.... Nu vedeti cat de ridicol suna orice explicatie aberanta data de "invatatura" reiki?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am citit de mai multe ori ce ai spus tu si ce am spus eu. Treaba este ca tu afirmi mereu cate ceva fara sa raspunzi la ce te intreb eu. Voiam sa ma indrept catre ceea ce tocmai ai afirmat, cum ca:"important e ca puterea lui dumnezeu e cea mai mare!(lucru ce il sustinem amandoi)" cu intetia sa-ti arat diferenta intre dumnezeul tau si Dumnezeul meu! Deci fiind practicanta reiki presupun ca sti si istoria acestei practici. Sti ca isi are radacina in budism. Acum intrebarea se pune: Este Budismul acelasi cu credinta in Iisus Hristos fiul lui Dumnezeu? In afara de practicile comune adica post, rugaciune si contemplarea lui Dumnezeu(meditatia la budisti). Trecem la partea a doua.... Budismul a aparut si el din vechea religie hindusa "brahmanismul vedic", din acest motiv intrebuinteaza si multe simboluri ale hinduismului dintre care amintesc aici chackrele. Laund fiecare chackra in parte vedem ca sunt descrise ca fiind guvernate de un zeu(!!). Sa luma acum asa numita Crown Chackra care reprezinta impreunarea lui Shakti cu Shiva - evident to 2 zei! Shiva fiind zeul distrugerii si din descrierea lui nu seamana deloc cu Creatorul! A doua intrebare: Gasesti ca Dumnezeul meu seamana cu dumnezeii pe care mi-i serveste reiki la packet? PS. Intrebarile le-am pus ca sa te intrebi singura nu ca sa-mi raspunzi mie...
|
|||
|
|||
![]()
[quote=FiulRisipitor;331288]Uite cum sta treaba...
Am citit de mai multe ori ce ai spus tu si ce am spus eu. Treaba este ca tu afirmi mereu cate ceva fara sa raspunzi la ce te intreb eu. Voiam sa ma indrept catre ceea ce tocmai ai afirmat, cum ca:"important e ca puterea lui dumnezeu e cea mai mare!(lucru ce il sustinem amandoi)" cu intetia sa-ti arat diferenta intre dumnezeul tau si Dumnezeul meu! Deci fiind practicanta reiki presupun ca sti si istoria acestei practici. Sti ca isi are radacina in budism. Acum intrebarea se pune: Este Budismul acelasi cu credinta in Iisus Hristos fiul lui Dumnezeu? In afara de practicile comune adica post, rugaciune si contemplarea lui Dumnezeu(meditatia la budisti). Trecem la partea a doua.... Budismul a aparut si el din vechea religie hindusa "brahmanismul vedic", din acest motiv intrebuinteaza si multe simboluri ale hinduismului dintre care amintesc aici chackrele. Laund fiecare chackra in parte vedem ca sunt descrise ca fiind guvernate de un zeu(!!). Sa luma acum asa numita Crown Chackra care reprezinta impreunarea lui Shakti cu Shiva - evident to 2 zei! Shiva fiind zeul distrugerii si din descrierea lui nu seamana deloc cu Creatorul! A doua intrebare: Gasesti ca Dumnezeul meu seamana cu dumnezeii pe care mi-i serveste reiki la packet? PS. Intrebarile le-am pus ca sa te intrebi singura nu ca sa-mi raspunzi mie...[/QUOT eu nu am un dumnezeu si tu un dumnezeu!DUMNEZEU E MAI UNUL !NU STIU DACA MA INTELEGI!ASA CUM SI ORTODOCSII SI CATOLICII SE ROAGA DEFAPT LA ACELASII DUMNEZEU.INTELEGI?ADICA EU SUNT ORTODOCSA,DA SIMT NEVOIA SA INTRU INTR-O BISERICA SA MA ROG...CE FAC?NU INTRU IN BISERICA CATOLICA CA DEFAPT EI AU ALT DUMNEZEU?FIECARE INTELEGE INVATATURA LUI DUMNEZEU CUM VREA!EU NU CRED IN ALT DUMNEZEU DECAT IN CEL CE ESTE IN CER!SI EU CONSIDER CA ESTE SINGURUL ADEVARAT!INTELEGI!IAR REIKI NU MI-A CERUT SA RENUNT LA EL CI DIN CONTRA SA MA ROG SA TIN POST SI SA MERG SA MA SPOVEDESC!SA TIN LEGATURA PRIN RUGACIUNE CU DUMNEZEU!SI CREDE-MA CA NU VAD NIMIC RAU IN ASTA. |
|
||||
|
||||
![]()
Ki, din reiki, este echivalentul chinezescului chi, din qigong, cu diferenta ca in qigong chi curge prin meridianele corpului uman, bolile aparand in urma perturbarii echilibrului acestor fluxuri, pe cand in reiki practicantul canalizeaza "energiile universului", ki, catre subiect, astfel incat sa-i vindece bolile.
Atat qigong cat si reiki sunt niste practici ridicole, foarte populare printre adeptii new age, persoanele "spirituale". Prin "punerea mainilor", "energiile vitale" sunt manipulate intru vindecarea bolilor. S-a constatat ca reiki functioneaza la fel cum functioneaza acupunctura si alte practici similare: nu exista diferente intre reiki si placebo.
|
|||
|
|||
![]()
....te prevenisem.....lasa bona fide deoparte , cuique suumm...Doamne ajuta !
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Acupunctura, Hipnoza, Reiki, Radiestezia reprezinta vrajitorie sau nu? | mihaisepo | Vrajitoria | 58 | 06.11.2018 01:27:29 |
Reiki si tentatii | oana Re | Alte Religii | 157 | 02.09.2017 16:59:59 |
reiki | eulaura | Generalitati | 138 | 05.11.2015 16:46:54 |
|