![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Explicati, va rog, cum de reiki nu este incompatibil cu invatatura crestina - cu stiinta si cu bunul stimt e deja incompatibil, dar din moment ce suntem pe un forum ortodox, hai sa vedem ce relatie este intre reiki si crestinism.
|
|||
|
|||
![]()
reiki nu este de la diavol.sunt practicant reiki de aproape un an.am un maestru extraordinar.reiki nu te face sa renunti la religia ta,ci din contra,toata sursa de energie pe care o primesti este cu acceptul lui DUMNEZEU.reiki nu vindeca ci ajuta organismul sa se refaca.dupa tratamentul reiki ii multumesti lui DUMNEZEU.foarte multi preoti merg la exorcizari de case si cu un initiat reiki.in reiki accesul la lumina iti creste tinand post,rugaciuni si mergand la biserica.nimic nu se face fara acordul lui DUMNEZEU.cititi mai bine reiki intre mit si realitate si divinitate.karam.sex de dr ovidiu dragos argesanu.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
(pana si in gluma suna ciudat ce-am zis... Domane iarta-ne!)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by natylucy; 01.02.2011 at 11:39:51. |
|
|||
|
|||
![]()
Draga mea...nu te lupta ca n-are sens...Cel mai intelept cedeaza...tu stii cum ne-ar ataca pana si pentru namaste...un salut pur , zis cu iubire si care tradus in scurt inseamna "lumina divina din mine se inchina luminii divine din tine"....si asta pentru ca toti care credem in Dumnezeu Tatal, Fiul, Duhul Sfant si care voim binele aproapelui , suntem ai LUI....Si lumina Lui ne este calauza ! Pace, iubire si lumina in Hristos , tuturor! Doamne ajuta !
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Tu ai inteles gresit, sau ai receptat doar ce ti-au spus la reiki. Iisus nu vindeca cu palmele, Iisus era Dumnezeu, nu folosea o tehnica. Iar sfintii folosesc o singura tehnica de vindecare, adica rugaciunea catre Dumnezeu, cel care vindeca de fapt.
Cei de la Reiki nu stiu de unde vine energia asta, spun ca din cosmos. Mai spun ca oricne poate face asta, chiar si ateu fiind. Dai niste bani si primesti puteri magice. Maestrii de pe la noi spun ca aceasta ar fi harul Sfantului Duh. Asadar accesezi Sfantul Duh cand vrei. Iata aici o descriere pe viu a diferentei intre harul necreat si energia/lumina creata de ingerii cazuti: http://www.sfaturiortodoxe.ro/marii-...traluceste.htm Tu poti sa alegi ce vrei, nu te opreste nimeni sa mergi pe calea cea larga a ocultismului. |
|
|||
|
|||
![]()
Si eu despre ce tot ma chinui sa scriu pana acum?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cand spui ca vindeca cu palmele vrei sa spui ca practica Reiki? Vindeca el oare numai cu palmele? Cei zece leprosi s-au vindecat prin punerea mainilor? Sau au apucat sa se arate preotilor? Care era conditia esentiala care o cerea Iisus Hristos pentru vindecare? Cat despre smirna si tamaie... tu crezi ca diavolul nu suporta mirosul? sau crezi ca faptul de a fi sfintite dar nu fara credinta celui care le foloseste, il speria mai tare? Daca numai cu credinta nu se poate si e nevoie de reiki presupun ca invierea din morti e joaca de copii pentru voi.... Nu vedeti cat de ridicol suna orice explicatie aberanta data de "invatatura" reiki?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Acupunctura, Hipnoza, Reiki, Radiestezia reprezinta vrajitorie sau nu? | mihaisepo | Vrajitoria | 58 | 06.11.2018 01:27:29 |
Reiki si tentatii | oana Re | Alte Religii | 157 | 02.09.2017 16:59:59 |
reiki | eulaura | Generalitati | 138 | 05.11.2015 16:46:54 |
|