![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Metoda de a privi lucrurile ca absolute, precum o face stiinta moderna, este o greseala care limiteaza mintea, imaginatia, si deci intelegerea. Dar s-o lasam balta, este o idee mult prea complicata. Nici daca incercam sa desenam nu stiu daca e usor s-o explicam.
|
|||
|
|||
![]()
Oameni buni...afara ninge in toata regula , eu totusi stau in alta "emisfera" si raman intr-o ploaie prin care ma calatoresc puzderie de nelamuriri....
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
NU NOI DECLANSAM PLOAIA,NU NOI O PUTEM OPRI! Deci, PLOAIA NU DEPINDE de NOI in nici un fel.Ploaia este UN FENOMEN meteo,si in cazul exemplificat de mine,reprezinta adevarul: PLOUA! Nu putem influienta actiunea de a ploua,in nici un fel!Deci ADEVARUL in acest caz (si in multe altele) NU DEPINDE de inteligenta! Dar, lucrurile simple sunt cel mai greu de inteles."Numai inteleptii pot sa le vaza."- nu m-am laudat, ci il citam pe Coelho ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu mai privi lucrurile din perspectiva stiintei moderne, iar ploaia ca pe un "fenomen meteo", deoarece insusi unghiul asta limiteaza imaginatia. Imagineaza mecanismul omului si lumea asa cum le vezi tu, nu asa cum iti spune stiinta moderna ca ar fi.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A filosofa sau a crede? | Seraphim7 | Generalitati | 38 | 18.07.2024 00:01:30 |
"Crede si nu cerceta!" ??? | moro.d | Despre Biserica Ortodoxa in general | 20 | 03.09.2013 12:29:18 |
cauta cu inima si cu tot ce stii, nu cerceta cu ochii | Man Teo | Generalitati | 15 | 15.08.2011 19:17:52 |
Cine nu crede in Dumnezeu | ladyanda | Generalitati | 235 | 14.08.2011 14:08:26 |
Nevoia de a crede | dorinastoica14 | Pocainta | 15 | 21.07.2009 12:41:01 |
|