Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.02.2011, 12:57:22
umila123 umila123 is offline
Member

Data înregistrării: 10.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasilik Vezi mesajul
In primul rand Maria te rog sa nu mai ai astfel de ganduri care cu siguranta nu sunt de la Dumnezeu ci de la cel rau. Acum apelez la toti membrii acestui forum. Haideti sa o ajutam pe Maria!!!!!! Are nevoie de ajutor mai mult ca oricand...daca nu pentru ea macar pentru puiul ei care sufera alaturi de ea. Maria are nevoie urgenta de 700 de euro. Nu este o suma nici mica dar nici mare. Intr-adevar, vremurile pe care le traim sunt grele, toti avem nevoie de bani pentru cheltuielile zilnice si nu numai dar haideti sa rupem din putinul pe care il avem si sa il dam Mariei care are nevoie de ajutor ca de aer. Sunteti de acord ca Maria sa ne lase un numar de cont si noi sa depunem bani? Fiecare cat are (10,20 de lei.....nici eu nu am de dat mult, sunt o simpla studenta insa.......putin cu putin se face mult..nu credeti?) dar macar se vor strange acei 700 de euro si Maria va putea fi mai linistita. Iar tu Maria sa nu te simti jignita (chiar nu imi doresc asta) deoarece oricine poate fi in situatia ta. Haideti sa il ajutam pe cel mic, nu mai are scutece, o sa planga.........Sunteti de acord oameni buni?
in dar am luat,multumind Domnului,in dar sa dam,turnand bucurie sfanta in sufletele noastre si a Mariei si a pruncutului ei! asa sa facem...Doamne ajuta!
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nu mai stiu... Marcus Nunta 23 19.11.2016 21:27:42
Cum impacam viata duhovniceasca si viata lumeasca? sophia Biserica Ortodoxa Romana 40 28.12.2012 19:53:52
nu stiu ce sa fac , ajutati-ma allex_adriana Nunta 17 14.03.2011 21:08:08
Viata duhovniceasca vs Viata sanatoasa razvan90 Generalitati 4 08.12.2010 23:54:23
Nu stiu ce sa fac.... Valy76 Pocainta 14 26.07.2010 20:48:15