![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Daca v-om citi atent, de la cap. 3:7 pana la cap 4:11, vom vedea ca e vorba de o alta zi cand vom intra in odihna Lui (deoarece evreii lui Iosua nu au intrat in aceasta odihna, din cauza neascultarii). Pana atunci... "ramane sarbatoarea sabatului, norodului lui Dumnezau" (Evrei 4:9 -traducere ortodoxa).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ti-am scris tot ce e nevoie ca sa vezi ca te-au pacalit adventistii, poti alege sa cunosti adevarul sau sa ramai in neadevar. Daca am observat bine chiar in Biblia adventista pasajele respective sunt traduse ca "odihna" si nu "sambata". Last edited by catalin2; 10.02.2011 at 08:35:41. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Că precum cerul nou și pământul nou, care Eu le fac, rămân înaintea Mea, zice Domnul, așa va sta sămânța voastră și numele voastre. Și va fi din lună în lună, și din sâmbătă în sâmbătă, veni-va tot trupul de se va închina înaintea Mea în Ierusalim, zice Domnul." (Isaia 66,22-23 - versiunea sinodală 1914) |
|
|||
|
|||
![]()
Despre care pastor vorbiti? Se vede ca aveti un complex de inferioritate si vreti sa va autosugerati (dvs. si celorlalti) ca dialogati cu un pastor. Ideea ca un simplu adventist isi poate argumenta singur credinta, doar cu Sfanta Scriptura, va deranjeaza.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Adu-ți aminte de ziua Sâmbetei" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"9.Drept aceea, s-a lăsat altă sărbătoare de odihnă poporului lui Dumnezeu." Este foarte explicit: alta sarbatoare de odihna. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dacă ați fost atent (însă ați fost prea ocupat cu introducerea altor subiecte) la topic, tevatura se face cu privire la numărul zilei de odihnă, nu la nume. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu ce e cu sinodala 1914, bine ca nu ne dati Biblia in limba papuasa. Evreii nu aveau cum sa stie de sambata (ziua lui Saturn). Nici nu se inventase zeul Saturn atunci.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Saptamana Patimilor | admin | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 71 | 04.05.2013 16:00:01 |
Prima Duminica dupa Pasti? | georgeval | Diverse Sarbatori | 4 | 09.05.2011 16:24:33 |
Saptamana branzei | florinrusu | Nunta | 5 | 20.02.2009 09:14:12 |
Prima ninsoare!... | silverstar | Generalitati | 9 | 24.11.2008 17:49:12 |
Saptamana Patimilor | iosif | Din Noul Testament | 21 | 23.04.2008 12:56:11 |
|