![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si acum imi reprosati mie ca va servesc cu prajitura dvs. ?? |
|
|||
|
|||
![]()
Vă înșelați. Eu tot arăt ce SCRIE: Dumnezeu S-a odihnit sâmbăta, a binecuvântat-o și a sfințit-o, a poruncit-o (porunca a IV-a din Decalog); iar dumneavoastră (nu neapărat dv. personal) argumentați tot ce NU scrie (poruncirea duminicii de către Hristos și apostoli, desființarea Decalogului).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Parca era vorba mai adineauri de ce scrie in cursul de ebraica, nu de ce scrie in Biblie... La intrebarile cu Sfanta Treime tot n-ati raspuns. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Imi citeaza de la Evrei 4, 9 si crede ca eu sunt fara minte ca toti AZS si nu citesc ce scrie inainte si dupa acest verset...face confuzie intre ziua de odihna poruncita evreilor si tinuta de ei si ziua de odihna in Imparatia lui D-zeu.
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. Last edited by Geony; 10.02.2011 at 01:52:43. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La dvs. si la evrei ziua de odihna se numeste sambata, la crestini se numeste duminica... si la musulmani se numeste الجمعة(adica vineri). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Puneți-mi întrebarea pe topicul despre Treime. Acolo o să vă dau un răspuns nesatisfăcător, sau mai bine nu. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De aceea traducerea peste tot afara de adventisti este: "Adu-ți aminte de ziua de odihnă (sabbath), ca s-o sfințești. Să lucrezi șase zile, și să-ți faci lucrul tău. Dar ziua a șaptea este ziua de odihnă închinată Domnului, Dumnezeului tău: să nu faci nici o lucrare în ea, nici tu, nici fiul tău, nici fiica ta, nici robul tău, nici roaba ta, nici vita ta, nici străinul care este în casa ta. Căci în șase zile a făcut Domnul cerurile, pământul și marea, și tot ce este în ele, iar în ziua a șaptea S-a odihnit: de aceea a binecuvântat Domnul ziua de odihnă și a sfințit-o. " Deci ei au pus ca si cum denumirea zilei era deja Sabbath (odihna), dar evreii au numit-o dupa ce au primit porunca. Probabil si-au dat si ei seama ca au fost pacaliti de adventisit si acum vor sa se razbune, sa pacaleasca si ei pe altii. :) Glumesc, de fapt cred ca ei nici nu stiu astea. Rationament destul de gresit, mai ales cand vine vorba de ortodoxie si de diferente. Si adventistii cred ce le spune cultul lor, martorii cele spune cultul lor, etc. Dovada sunt doar minunile. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Chiar neluindu-ma dupa roadele Bisericii Catolice, in care dumneavoastra nu credeti, oricum adventistii considera ca si catolicii se pot mintui. Si atunci ma concentrez pe ceea ce ma invata Biserica Catolica sa fac, astfel incit sa ma mintuiesc. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Saptamana Patimilor | admin | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 71 | 04.05.2013 16:00:01 |
Prima Duminica dupa Pasti? | georgeval | Diverse Sarbatori | 4 | 09.05.2011 16:24:33 |
Saptamana branzei | florinrusu | Nunta | 5 | 20.02.2009 09:14:12 |
Prima ninsoare!... | silverstar | Generalitati | 9 | 24.11.2008 17:49:12 |
Saptamana Patimilor | iosif | Din Noul Testament | 21 | 23.04.2008 12:56:11 |
|