Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Botezul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.02.2011, 15:35:56
flavia31 flavia31 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Implicit

Am vazut ce discutii s-au iscat pe aici...happy.angel, te inteleg perfect...si fetita mea s-a nascut prematur si nu a trait mai mult decat 24 de zile...s-a nascut la 5 luni...
Eu sunt alaturi de tine, iti inteleg durerea perfect si nimeni care nu a trecut prin asa ceva...nu stie ce e asta...
Andreea...te inteleg si pe tine...
Inteleg toate mamicile care au pierdut copii si stiu cum este...
Happy, iar despre faza cu cele doua fetite care si ele...au plecat...nu te condamn...nu condamn pe nimeni...raman la parerea ca s-a judecat putin cam...dur, pt ca daca corpul sau nu putea sa tina 4 copii ,ce era sa se intample...sa moara ea ,DZEU FERESTE??? Puteau murii ei, simplu...si tot aceiasi durere, si tot o pierdere este...
Cu siguranta ca Stefania este un ingeras care va pazeste pe voi... de acolo de sus... si va este alaturi...cu siguranta si cele 2 fetite va vegheaza de acolo de sus...si sunt cu Stefania...
Ma bucur ca ai doi copii, sa iti traiasca si sa fie sanatosi...iar ingerasii de acolo de sus, o sa va pazeasca...te pup dulce si sper sa mai vorbim, pt ca iti inteleg perfect durerea atata timp cat am trecut si eu prin ea... Multa sanatate...
Paulici si fetita mea a fost nascuta prematur...nu am putut sa o botez pt ca fara acele aparate nu putea sa traiasa, preotul doar a dat o cu aghiazma si atat...altceva nu am putut sa fac, nu imi statea in putina... Sper sa mai vb mai ales ca amandoua suntem mamici de prematuri si am trecut prin asta...pupici

Last edited by flavia31; 10.02.2011 at 15:38:40.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ajutor pentru un ingeras! heaven Umanitare 4 04.08.2010 08:55:08