![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand ai mei au renovat casa, mie mi-a revenit partea cu slefuirea si vopsirea usilor.. cu muuulti ani in urma. Mi-a placut. Lumea se inghesuie la facultate, dar multe meserii care presupun munca fizica cred ca sunt chiar reconfortante. De ex. bunica mea era dantelareasa. Nu cred ca asta ii aducea mai putina satisfactie decat un job care te tine in fata unui ecran de calculator. (Mai placut decat sa faci un raport contra-cronometru, oricum.) Si torturile facute de sot.. le face din placere, nu din necesitate. (Ca avem cofetaria peste drum). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru bunica ta, "Dantelareasa" lui Johannes Vermeer: ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Femeia romana nu s-a emancipat ci a "a fost emancipata" cu forta.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Blesteme...mit sau realitate?!? | ioana30 | Generalitati | 40 | 02.10.2012 17:47:06 |
Lilith,mit sau realitate? | mihaitzaneicu | Generalitati | 8 | 18.01.2012 12:14:31 |
Destin...realitate sau mit?! | ioana30 | Generalitati | 13 | 30.10.2010 13:11:08 |
Manastirea Frasinei, realitate. | Cezareu | Rugaciuni | 2 | 01.03.2009 21:05:13 |
|