Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.02.2011, 23:41:20
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul

Vad ca ai o inclinatie deosebita pentru mituri...un thread pt mitul lui ceausescu,acum mitul femeii emancipate...

Stiu ca iar ai sa plangi la postarile mele,tocmai ca vreau sa te intaresc un pic si-ti scriu mai des,si poate te obisnuiesti!
Draga mea, eu cred ca prin acest thread vrea sa ajunga din nou la celalalt : adica , era mai bine pe vremea COMUNISTILOR.
La faza cu plansul la postarile tale, m-ai facut sa rad de m-am inecat cu apa..(tocmai beam)
Esti o scumpa
Reply With Quote
Vechi 06.02.2011, 03:08:43
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Draga mea, eu cred ca prin acest thread vrea sa ajunga din nou la celalalt : adica , era mai bine pe vremea COMUNISTILOR.
La faza cu plansul la postarile tale, m-ai facut sa rad de m-am inecat cu apa..(tocmai beam)
Esti o scumpa
Melissa,ti-am mai zis deja ca ma bucur ca inca exista oameni ca tine cu simtul umorului,aici pe forum,ca altfel ar fi fost o jale...:)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 06.02.2011, 13:05:38
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit Femeia emancipata a Vechiului Testament ;)

Din Pildele lui Solomon, capitolul 31:

"10. Cine poate gasi o femeie virtuoasa? Pretul ei intrece margeanul.
11. Intr-insa se increde inima sotului ei, iar castigul nu-i va lipsi niciodata.
12. Ea ii face bine si nu rau in tot timpul vietii sale:
13. Ea cauta lana si canepa si lucreaza voios cu mana sa.
14. Ea se aseamana cu corabia unui negutator care de departe aduce hrana ei.
15. Ea se scoala dis-de-dimineata si imparte hrana in casa ei si da porunci slujnicelor.
16. Gandeste sa cumpere o tarina si o dobandeste; din osteneala palmelor sale sadeste vie.
17. Ea isi incinge cu putere coapsele sale si isi intareste bratele sale.
18. Ea simte ca bun e castigul ei; sfesnicul ei nu se stinge nici noaptea.
19. Ea pune mana pe furca si cu degetele sale apuca fusul.
20. Ea intinde mana spre cel sarman si bratul ei spre cel necajit.
21. N-are teama pentru cei ai casei sale in vreme de iarna, caci toti din casa sunt imbracati in haine stacojii.
22. Ea isi face scoarte; hainele ei sunt de vison si de porfira.
23. Cinstit este barbatul ei la portile cetatii, cand sta la sfat cu batranii tarii.
24. Ea face camasi si le vinde, si braie da negutatorilor.
25. Tarie si farmec este haina ei si ea rade zilei de maine.
26. Gura si-o deschide cu intelepciune si sfaturi pline de dragoste sunt pe limba ei.
27. Ea vegheaza la propasirea casei sale si paine, fara sa lucreze; ea nu mananca.
28. Feciorii sai vin si o fericesc, iar sotul ei o lauda:
29. “Multe fete s-au dovedit harnice, dar tu le-ai intrecut pe toate!”
30. Inselator este farmecul si desarta este frumusetea; femeia care se teme de Domnul trebuie laudata!
31. Sa se bucure de rodul mainilor sale, si la portile cetatii harnicia ei sa fie data ca pilda!"
Reply With Quote
Vechi 06.02.2011, 20:40:12
Bast-et Bast-et is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.07.2010
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Bast-et
Implicit

Adica o femeie, in teorie, nu ar trebui sa devina un medic, aviator, sa conduca o azienda doar pentru ca rolul ei primordial este cea de a fi mama?

Munca nu este doar pentru bani, ce stiu eu, poate fi un scop in viata, un vis. Si cred ca o mama este in grad sa lucreze si sa aiba grija de copii ca si un tata.
Sau barbatul nu a fost facut pentru a avea un rol patern?

Barbatul capul familiei? Ha! Hai c-am auzit-o si p-asta.
Reply With Quote
Vechi 03.05.2011, 14:05:39
cristinadaciana
Guest

Implicit

Citat:
Esti o scumpa

"Rasul insa oricat ar fi de nevinovat, e grotesc. Rasul e de la draci, doar ei hohotesc ! Si clocotesc."
Reply With Quote
Vechi 03.05.2011, 16:06:32
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristinadaciana Vezi mesajul
"Rasul insa oricat ar fi de nevinovat, e grotesc. Rasul e de la draci, doar ei hohotesc ! Si clocotesc."
Ce sa inteleg?
1.Ca esti de acord cu acest citat pe care eu l-am combatut pe threadul cu pricina?( nu cred)
2.Ca ai vrut sa arati si tu, ridicolul afirmatiei citate?( asta cred)

Spune cu vorbele tale ce te doare..ca eu s-ar putea sa ma insel cu aceste variante..

PS- mai cauta daca doresti, am multe mesaje la care folosesc acel emoticon( daca exista, inseamna ca e permisa folosirea lui,nu?), deoarece exprima perfect un ras cu pofta!
Reply With Quote
Vechi 03.05.2011, 18:11:46
blackswan blackswan is offline
Banned

Data înregistrării: 17.04.2011
Implicit

Citat:
PS- mai cauta daca doresti, am multe mesaje la care folosesc acel emoticon( daca exista, inseamna ca e permisa folosirea lui,nu?), deoarece exprima perfect un ras cu pofta!
Nu, draga mea, nu-i bun emoticonul, înainte să fiu banată adminul mi-a reproșat că folosesc acest emoticon , care e mai nevinovat decât al tău.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Blesteme...mit sau realitate?!? ioana30 Generalitati 40 02.10.2012 17:47:06
Lilith,mit sau realitate? mihaitzaneicu Generalitati 8 18.01.2012 12:14:31
Destin...realitate sau mit?! ioana30 Generalitati 13 30.10.2010 13:11:08
Manastirea Frasinei, realitate. Cezareu Rugaciuni 2 01.03.2009 21:05:13