![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
TERMINATI!!!! CE AVETI CU TOTII????
V-am intrebat doar ce parere aveti, cred ca daca ati fi unii dintre voi fata in fata v-ati da in cap unul la altul. Urla in voi furia si mandria. Asta e forum crestin??? Cred ca e bantuit de diavol. Unii dintre voi degeaba va rugati si credeti in Dumnezeu daca nu va iubiti aproapele. Ati deraiat de mult de la discutie....tot am sperat ca va opriti....dar, nu!! da-i si mana in continuare......GATA!!!! PUNCT!!!! Eu m-am lamurit ce a fost cu umbrela mea....v-am si scris de altfel a doua zi ca am vorbit cu duhovnicul meu. Si.....nu ma tot analizati atat ca am scris "eu si sotul meu", ce daca??? Nu sunt nici lider in familia mea dar nici supusa....sunt undeva intre ele. Incercam IMPREUNA sa trecem peste incercarile pe care ni le trimite Dumnezeu . Doamne ajuta-ne la toti si ne da minte si intelepciune. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Până, atunci, sedilă sau virgulă, contează mai puțin, esențial, e să să știm că limba română are ș, ț, ă, â, î. Și să scriem, deci, ca atare...
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Și eu scriu:D
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Am să încerc și eu să scriu în românește. Numai că nu sunt deloc obișnuită. Plus ca nu am tastatură cu caractere românești, deci trebuie să mă bazez doar pe memoria degetelor ca să îmi dau seama unde sunt tastele. Hmmm.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Te felicit pentru decizia luată Nici eu n-am tastatură românească, dar m-am obișnuit așa.
|
|
|
|||
|
|||
|
Si eu am tastatura japoneza si nu stiu cum sa fac sa functioneze cu diacritice, mai ales ca am din ce in ce mai multa nevoie sa scriu astfel la editare, la scoala. Mi-a explicat profesorul cum sa fac sa scrie cu diacritice pentru celalalt calculator romanesc, dar nu prea-l folosesc.