![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Buna!Doresc sa intru si eu in aceasta comunitate.Sunt noua pe acest forum...putin pierduta..sper sa ma regasesc.....
"Doamne Iisuse Hristoase, vreau sa Te cunosc, imi doresc sa vii in viata mea.Iti multumesc ca ai murit pe cruce pentru pacatele mele, ca sa ma poti accepta pe deplin.Numai Tu imi poti da puterea de a ma schimba si de a deveni asa cum doresti Tu.Iti multumesc ca m-ai iertat si ca imi daruiesti viata vesnica alaturi de Dumnezeu.Acum imi predau viata Tie; Te rog sa faci ce doresti cu ea.Amin" |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Până, atunci, sedilă sau virgulă, contează mai puțin, esențial, e să să știm că limba română are ș, ț, ă, â, î. Și să scriem, deci, ca atare...
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu mi-am mâncat doi ani de viață cu rate grele (bine că le-am terminat până a reușit conducerea luminată băsescu-boc-udrea să-mi scadă cu peste 50% salariul) un macintosh apple (un moft stupid, ce să-i faci, mi-s dragi calculatoarele și am vrut să am și unul de ăsta). Și sistemul de operare Mac Os X 10.5 (Leopard) pe care-l am instalat pe calculator le are implicit. Și de obicei cu apple-ul ăsta intru pe net, nu cu PC-ul ... pe care oricum e instalat, de obicei, vreun Linux (chiar acum n-aș putea să-ți spun care, are grijă fi'meu ca la două - trei zile să instaleze altul, mucoșii ăștia din primare
![]()
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Bine ai venit!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bun venit pe forum! Cel mai potrivit loc de a te regasi ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Bun venit. Ferește-te de sectanți ca de ciumă.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |