![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Suflet ingenunchiat pe valuri de mare
Mina-n adincuri de departare, Suflet ingenunchiat pe virfuri de stinci Iesi mai degraba din prapastii adinci, Suflet ingenunchiat pe aripi de vint Du catre Domnul smeritul meu gind Suflet ingenuncheat pe petale de flori Coboara-n viata a Duhului zori, Suflet ingenunchiat in ramuri de pom Invioreaza Duhul urgisitului om, Suflet ingenunchiat pe lacrimi de roua Aprinde-mi o candela sub luna cea noua, Suflet ingenunchiat pe lumina de fulger Adu-m-il aproape pe pazitorul meu inger, Suflet ingenunchiat pe-un picur de ploaie Fa ca plinsul inima sa-mi moaie, Suflet ingenunchiat pe-un fulg de zapada Fa ca-mpietrirea din mine sa cada, Suflet ingenunchiat pe nuferi de lac Invata-ma ades cind sa stiu sa si tac, Suflet ingenunchiat pe arc de curcubeu Invaluie-mi viata-n iubire mereu, Suflet ingenunchiat pe-un potir de crin Asazi la tine Dumnezeule vin! Suflet ingenuncheat pe-o raza de soare Iarta,o ,Doamne,pacatul ce doare, Suflet ingenunchiat in taina de-asfintit Spre Tine ,Iisuse ,degrab am venit. Suflet ingenunchiat ppe firul de iarba Smereste-te,taci ,te roaga si rabda, Suflet ingenuncheat pe virf, Retezat ‚Naintea Domnului fii de-a pururi plecat. Episcop DANIIL STOENESCU |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu ! + ( rugaciuni ce au miscat sufletul nostru ) | cristiboss56 | Rugaciuni | 592 | 14.11.2022 14:08:21 |
sufletul nostru ANDREEA-CRISTINA | momosica | Umanitare | 0 | 23.09.2011 01:01:51 |
Ce se intampla cu sufletul nostru ? | anisoara | Generalitati | 108 | 14.05.2011 16:57:10 |
Poze pentru sufletul nostru | cozia | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 3 | 08.01.2010 06:35:38 |
Despre sufletul nostru | patinina34 | Generalitati | 31 | 10.03.2009 21:32:57 |
|