![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Horatiu este ateu :)
|
|
||||
|
||||
![]()
@Anna
nu-l cunosc :)))))))
|
|||
|
|||
![]()
Stiu, de aceea ti-am zis.
Banuiam ca nu vrei parerea lui despre parintii purtatori de duh.. |
|
|||
|
|||
![]()
Internetul dăunează într-adevăr, dă dependență și în loc să faci ceva util, stai pe net. Ca să nu mai spunem că astfel ne și expunem radiațiilor de la calculator. Eu am devenit dependentă de acest site
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Care radiatii de calculator ? Tu mai ai inca monitor cu tub catodic sau la ce te referi ? Fara radiatii, corpul uman ar muri .
|
|
|||
|
|||
![]()
Am monitor cu ecran plat, dar tot mă dor ochii și capul dacă stau mult.
|
|
|||
|
|||
![]()
Te dor din cauza imaginii.... luminozitate, text, focalizare, culori...
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Internetul / jocurile pe calculator | mekahekaleka | Generalitati | 2 | 13.01.2013 13:47:02 |
Privitul la tv si internetul-mihail florin | ionut12 | Generalitati | 7 | 13.11.2010 18:34:25 |
Care este pacatul cel mai grav? | Necredincios | Generalitati | 205 | 31.08.2010 00:01:08 |
o problema nu stiu cat e de grav | ferrante | Preotul | 1 | 07.01.2010 23:51:44 |
Internetul: o ispita imbracata in inocenta | Va_iubesc | Generalitati | 51 | 07.08.2009 13:40:02 |
|