Citat:
În prealabil postat de paulici
Asa ceva nu se spune unei mame care a pierdut atat de curand un copil ...
desi ai dreptate ... aceste randuri sunt cu doua taisuri in general sun foarte daunatoare pt ca inca nu se paote face diferenta dintre randuri spune putin fortat dar cu buna intentie si cele spuse cu rautate ... inca sufletul e atat de indurerat incat pot rani pe veci ...
asta era o paranteaza pt a-ti atrage atentia ce se spune unor parinti care au pierdut un copil. Mai multe poti citi pe EMMA un site al organizatiei parintilor de ingeri. Tot acolo poti intelege ce inseamna suferinta citind doar cateva randuri de pe forum.
Da, am spus-o de nenumarate ori ca se poate si mai rau, insa pt parinti nu stiu ce e mai chinuitor ... a-ti pierde copilul sau a creste un copil cu probleme?
daca iti vei pune intrebarea si vei incerca singura sa iti raspunzi iti vei da seama ca am dreptate, iar daca Doamne fereste vei fi pusa in situatia aceasta egoismul nostru, al parintilor, de cele mai multe ori spune ca pierderea unui copil. Mediteaza la cele scrise si doar atunci iti vei da seama ce vreau sa spun.
|
Daca ati fi citit intreg mesajul sau intreg topicul ati fi inteles. Am pierdut o sarcina de asta imi iau prerogativul sa vorbesc asa. Prefer situatia asta decat sa dau nastere unui copil nenorocit pe viata.
Incercati sa nu mai cititi printre randuri inainte de a da "reply".