![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Exemplul lui Iov este pt noi toti, nu numai pt cei care sufera intens. Dar eu gasesc ca este greu sa nu-mi pierd cumpatul si in incercari minore. Pana la a multumi lui Dumnezeu pt toate: bune si rele.. este cale lunga. Dar ar trebui sa incercam sa o facem. Cand este vorba de copii, este f greu sa faci fata sentimentelor de vinovatie. Chiar pt accidente minore, un parinte se invinovateste mult: ca nu ai luat masuri de siguranta, ca din comoditate nu ti-ai urmarit copilul pas cu pas etc.. Nici nu vreau sa ma gandesc la boli grave, moarte.. noi nu avem idee in ce registru de trairi am intra si cum am putea face fata. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
"Cine este fara de pacat sa arunce primul cu piatra". Desi Mantuitorul ne-a data aceasta pilda, continuam sa aruncam frecvent cu pietre in ceilalti. Acest fapt arata cat de mult ne lipseste vederea si constientizarea propriilor pacate.
Nimeni dintre noi nu poate da un raspuns intru totul coerent problemei suferintei si incercarilor venite prin suferinta. Cert este faptul ca ea ne zguduie profund atunci cand ni se da a o trai la cote din ce in ce mai intense, ce par a depasi gradul nostru de suportabilitate. Fie ne misca intr-atat incat ne pierdem orice reper, si dam curs unei revolte interioare impotriva semenilor si chiar lui Dumnezeu, fie ne ajuta sa facem un pas inainte pe scara virtulilor si pe calea cunoasterii lui Dumnezeu. In suferinta, atat cat mi s-a dat sa o traiesc pana acum, in mine si in semeni, nu exista stat pe loc. Exista ori regres, ori progres. Pasul inainte urmeaza insa numai asumarii ei. |
![]() |
| Tags |
| deces copil, moartea unui copil, parinti indoliati, pierderea unui copil |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Tradatorii lui Hristos - cei care-si abandoneaza copiii sau parintii! | laurastifter | Morala Crestina | 62 | 05.12.2012 13:41:00 |
| De ce oare s-au racit copiii fata de parinti? | andreicozia | Generalitati | 34 | 25.02.2011 22:22:09 |
| Ce cred copiii despre... | patinina34 | Generalitati | 12 | 11.10.2009 21:13:17 |
| De ce sunt considerati cei casatoriti pacatosi/murdari? | sophia | Nunta | 101 | 02.06.2009 17:12:37 |
| parintii chiar cred k tot ce fac e bine? | ioanhodean | Generalitati | 2 | 01.09.2008 23:12:25 |
|
|