![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Mie imi place sa cred ca, daca omenirea s-ar fi mantuit [de sarpele viclean] fara sa cada in pacat, atunci noi am fi fost o rasa superavansata. Am fi descoperit natura (Universul) si am fi stapanit-o, asa cum ni s-a cerut, inaltandu-ne mereu catre Dumnezeu. Ne-am fi inaltat chiar si la modul propriu catre stele, pentru ca, logic, pe planeta noastra nu am mai fi incaput la un moment dat in conditiile in care am fi devenit nemuritori si ne-am fi inmultit dupa porunca.
Dar asta e o parere pur personala.
|
|||
|
|||
![]()
Dca ar fi fost Eden peste tot oare de ce ar mai fi trebuit sa ne inmultim, chiar si prin porunca cum zici tu:).......daca aceasta inmultire duce la distrugerea edenului, cam pare un non-sens, parerea mea!
Cred ca disprearea noastra sa ne inmultim vine din frica mortii, nu din relashul Edenic! |
|
|||
|
|||
![]()
Stabilirea exacta a locatiei Edenului este o tema plina de variatiuni...S-au emis nenumarate ipoteze..Am citit ca Toma d'Aquino il situa undeva pe Ecuator , Columb a indicat delta fluviului Orinoco, dupa cateva secole s-a emis ipoteza ca ar fi existat in insulele Canare....
Alte variante posibile au fost ca ar fi existat in estul Turciei la Gobekli Tepe , apoi ca s-ar putea sa fi existat in teritoriul Irakian , in Eridu, Uruk , Akkad sau Ur..... Toate acestea sunt doar supozitii...Exact ca cea care la vremea cand o auzisem m-a lasat interzisa(dar am refuzat sa o cred) , ca Eva ar fi fost neagra...Desi....dar e o alta tema. Concluzie : Nimeni nu poate cunoaste exact acest loc , exact cum nu poate indica o "adresa" clara locului in care vom pleca la despartirea fiecaruia din noi , de asta lume.... Doamne ajuta! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfantul Munte Athos - Gradina Ortodoxiei Universale | mircea.o | Intrebari utilizatori | 2 | 13.09.2012 14:46:36 |
Uneltele nevoitorului in Gradina Lui Dumnezeu | florin.oltean75 | Generalitati | 1 | 23.04.2011 13:36:29 |
Gradina Edenului descoperita? | Ioana-Andreea | Din Vechiul Testament | 52 | 01.04.2010 00:13:26 |
Romania,gradina Maicii Domnului | modele | Generalitati | 40 | 03.12.2009 16:36:00 |
Romania-Gradina Maicii Domnului | alexandra28again | Generalitati | 40 | 20.12.2008 19:00:59 |
|