![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Sunt noua pe aici si vreau sa spun ca va apreciez si-mi sunteti tare dragi,iar Admin merita tot respectul pentru tot ceea ce face.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eu am inteles ca Papa Ioan Paul al II-lea a venit odata in Romania si a zis ca e gradina Maicii Domnului... insa nu stiu sigur daca de aici vine denumirea.
|
|
|||
|
|||
![]()
Probabil a ajuns la concluzia asta pentru ca a stat doar o zi-doua, timp in care banuiesc ca l-au plimbat numai prin parcul Herastrau si la minastiri model.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Multi romani?? Eu cred ca este recunoscut in toata lumea ce tara frumoasa avem. Doar ca ajung lesne la concluzia: "Pacat ca-i locuita!" Era si un banc in sensul asta: Cand s-a impartit pamantul, toti s-au prezentat sa-si ia portia, numai romanul, nu. Intr-un tarziu ajunge si el. "Cu tine ce mai e?" il intreaba Sf Petru. "Pai cica se da pamant, si-am venit si eu." "Da' unde-ai stat pan'acum?" "Eh, m-am cam imbatat, si nu m-am putut trezi mai devreme!..." Sf. Petru s-a dus la Dumnezeu si L-a intrebat: "Ce facem, Doamne cu romanul ca am terminat pamantul de impartit?" "Cum, nu mai avem chiar nimic?" "Nimic, Doamne, in afara de ala pe care l-am oprit pentru noi!" "Of, mancal-ar raiu' de roman! Hai, dai partea noastra, ca noi si-asa suntem tot pe drum!"
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
scuzati-mi greseala:antichristul,nu anticrist
|
|
|||
|
|||
![]()
pot sa va intreb ceva?de ce femeile nu au voie sa intre in muntele acesta?ca doar e Gradina Maicii Domnului care este o femeie nu?:|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Maica Domnului a avut o gradina dar in Izrael, unde-s calduri infernale si cimpuri cu grohotis si bolovanis adica pustiu. Deci de ce oare am ramas cu fixatia ca gradina Macii Domnului este ceva asemanator paradisului? cind ea in gradinita ei muncea pe brinci la arat, cules si semanat de-i sareau capacele. Pe vremurile alea nu te tinea nimeni pe degeaba...mai ales pe saraci. F. Zefirelli in filmul sau cred ca a prezentat cea mai veridica imagine a gradinii ei, adica un ogor care se muncea cu multa transpiratie. In cazul asta, da, intradevar Romania seamana cu Gr. MD
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Slava maicii domnului | patricia2006 | Generalitati | 6 | 05.07.2012 16:21:19 |
Romania-Gradina Maicii Domnului | alexandra28again | Generalitati | 40 | 20.12.2008 19:00:59 |
Brîul Maicii Domnului adus in Romania | Iustin32 | Generalitati | 0 | 16.05.2008 11:01:12 |
Braul Maicii Domnului in Romania | Christiana | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 08.05.2008 10:32:52 |
Acatistul MAICII DOMNULUI | cristiboss56 | Rugaciuni | 6 | 08.12.2007 05:04:38 |
|