Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.02.2011, 10:16:53
razvan_andrei's Avatar
razvan_andrei razvan_andrei is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.11.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria40 Vezi mesajul
Pe tine insa, te sfatuiesc, avand in vedere ca esti elev la seminar, din ce ai scris tu, sa incerci sa fi mai smerit si sa lasi de o parte mandria. Sa stii ca nu toti preotii au acea chemare care, zic eu, ar fi cea mai importanta la un preot. Important este cum stii sa ajungi la inima mrenilor....sa-i sfatuiesti , sa-i mangai sufleteste sa-i certi daca trebuie dar nu in sensul rau ci pentru indreptarea pacatelor.
F corect. Stiu cazuri (si nu putine) de preoti pt care darul pe care il primesc in urma hirotoniei reprezinta doar un instrument de afaceri. Exista si cazuri extreme in care familia a stat cu decedatul in casa zile intregi deoarece nu aveau bani sa plateasca inmormantarea.

Citat:
În prealabil postat de maria40 Vezi mesajul
Faptul ca te plangi de greutatea examenelor pe care le ai la scoala nu e un lucru bun. In viata nu poti obtine nimic fara efort indiferent ce scoala ai urma.
Da, examene f grele, de parca la POLI, UMF, UTC, Arhitectura, Drept, (si pot sa merg departe cu lista) e apa de ploaie. Oriunde am merge si orice am incerca sa facem, pt un rezultat f bun trebuie perseverenta si multa munca, si mai putina mandrie si aroganta.

Last edited by razvan_andrei; 28.02.2011 at 10:36:41.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
hula impotriva Duhului Sfant mihaisepo Din Noul Testament 27 21.08.2011 01:02:17
pacat impotriva Duhului Sfant lore86 Generalitati 12 20.04.2011 11:42:12
Hula impotriva Duhului Sfant Eliana Generalitati 22 19.02.2011 01:52:40
Cultura Duhului - Cuvantul lui Dumnezeu Rodica50 Intrebari utilizatori 34 05.12.2010 19:27:14
DUMINICA POGORARII DUHULUI SFANT SSB Despre Biserica Ortodoxa in general 14 11.06.2008 19:37:23