![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa ma corecteze daca gresesc.... |
|
||||
|
||||
![]()
Dar daca pentru vsovivivi nu e un argument bun cel adus de mine,oare pentru voi,fratilor ortodocsi,este? De ce ii tot dati apa la moara si il incurajati pe pucios? Ori cumva ii imbratisati convingerile?
|
|
||||
|
||||
![]()
Cine suntem noi sa judecam si sa-l facem nebun? Deja ducem pacate grele in spate.
|
|
||||
|
||||
![]()
Mai cititi-mi o data posturile. Am spus ca ori e nebun (fapt care l-ar absolvi de vreo vina),ori o face intentionat (ceea ce e mai grav). Atata tot. Si e normal sa se comporte asa atata timp cat voi il sprijiniti si chiar il incurajati.
|
|
||||
|
||||
![]()
As spune ca cei care nu au un cuvant de spus cand e vorba de apararea dreptei credinte sunt lasi.Nu sunt multi de acord cu ce spune Vsovi,dar poate ca nu vor sa isi mai bata capul.Cu cei ce se abat de la invataturile bisericii nu ajungi la nici un rezultat,pierzi timp si se risipeste Harul.Asa ca va trebui lasat in plata Domnului dupa ce iti vei face datoria de crestin si ii vei arata unde greseste
|
|
||||
|
||||
![]()
O sa termin si eu,sper insa sa nu-i mai vad vreodata ineptiile lu vsovivi asta. Si cu atat mai mult sa-i vad pe cei ortodocsi cum ii iau apararea si il si incurajeaza!
Am mai propus odata: pe sectari si pe eretici NU ar trebui sa-i bage nimeni in seama,sa ne facem ca nu-i vedem,sa-i ignoram,ca mai mult agita spiritele. Orice ortodox care e ORTODOX stie ca nu o scoate la cap cu unul ca astia si ca oricum nu avem nimic de invatat de la ei. Deci de ce sa ne mai batem capul si sa pierdem vremea fara folos? Uitati-va cat am discutat cu sectarii,daca ne-am fi petrecut tot acest timp rugandu-ne... ne-am fi sfintit! Eu unul imi doresc ca forumul sa fie unul ortodox,nu ecumenist! Chiar nu mai ia nimeni atitudine? Nu mai apara nimeni ortodoxia? Atat de "mamaligi" am ajuns (ca sa citez pe unul din parinti)? Imi pare rau daca am deranjat/suparat pe cineva. Daca nu sunt dorit ma retrag,nu e nicio problema! Atat am avut de spus! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() E inutil de scris ceva deoarece vor mai aparea vreo 3 mesaje lungi, pe care eu nici nu vreau sa le citesc :) Dar cred ca ai dreptate, stau aici pe forum deoarece e unul Ortodox, si nu ecumenist, nu vreau sa aud alte adevaruri spuse de altii mai "luminati" ca mine... Ci vreau doar sa discut cu altii si sa aflu parerea altora care au aceeasi credinta ca mine. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Momente ale Liturghiei neintelese inca | Florin-Ionut | Sfanta Liturghie | 29 | 20.09.2011 16:43:18 |
Acestea au trecut sau inca nu? | Mihai36 | Din Vechiul Testament | 1 | 26.06.2011 15:05:21 |
Azi inca o mama s-a stins | mara2008 | Slujba inmormantarii | 12 | 21.12.2008 13:03:10 |
inca o lovitura ecumenista | podolski_2 | Generalitati | 39 | 10.11.2008 08:02:51 |
si pe langa asta , inca o problemuta | ioanhodean | Generalitati | 13 | 16.06.2008 20:16:02 |
|