Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.03.2011, 00:22:15
Iosif77 Iosif77 is offline
Banned

Data înregistrării: 10.01.2011
Exclamation Avertisment pentru Geony

Citat:
În prealabil postat de Geony Vezi mesajul
In primul rand nu-ti permit sa-mi spui Gionel , pt ca eu nu ti-am pocit numele...
Uite Geony, pentru ca eu sunt un gentleman, n-am sa-ti mai spun gionel.
Pentru ca vad ca te supara.

Dar cu o conditie: sa nu mai zici minciuni despre penticostali.
Nu ca le-ar pasa penticostalilor ce zici tu, dar stii ca mincinosii au drept destinatie iezerul de foc si pucioasa.

Pana acum ai spus o multime de minciuni despre penticostali si alti NP:
- iau bani la inmormantari.
- o familie a trebuit sa vanda 2 vaci ca sa poata plati pe cei 3 pastori carea au venit sa le inmormanteze matusa...
- merg la pomeni si beau wiski
- majoritatea cultelor NP se prevede excluderea...dar nu se practica.
- Multe fete curvesc, avorteaza,ucid - ISI TRAIESC VIATA LA MAXIM
- unii, trecand la penticostali sau imbolnavit fie de diabet , fie au paralizat , fie li s-au "golit capul".
- ce oameni "virtuosi" sunt si penti? Toti curvarii si toate curvele au daruri care mai de care mai alese....
- la penticostali, sa stii ca au diavol...ala bolboroseste in ei.
Si muuulte alte minciuni inutile, inventate si sfruntate.

Acum tu „nu-mi permiti” mie sa-ti zic Gionel. Ok, te voi asculta, insa:
- daca mai repeti ca un robot prostioare smintite, precum cele de mai sus, nu-ti voi spune doar gionel. Ci... Gionel Robotel
Sa te inveti minte!

Gionel - de la Geoana. De fapt ar trebui sa te onoreze comparatia cu presedintele senatului
Robotel - de la mania ta de a repeta sistematic precum o placa zgariata aceleasi minciuni.

Last edited by Iosif77; 08.03.2011 at 01:14:20.
Vechi 08.03.2011, 09:52:50
medusa medusa is offline
Banned

Data înregistrării: 11.12.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Iosif, esti un mare MINCINOS si vei arde tu in iazul de foc. Sa-ti spun de ce: vorbirea in limbi de la voi, penticostalii, este ceva provocat, pentru ca folositi mantre exact ca yoghinii, nicio diferenta, pana se incurca limba si spuneti tampenii. Urlati repetand mecanic acelasi cuvant, "sange" sau "glorie", desi Domnul a spus sa nu folosim repetitii fara rost ca paganii. Vrei verset? cred ca il stii, dar iti bati joc de Biblie. Sectantule periculos ce esti.
Vechi 08.03.2011, 12:24:00
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de medusa Vezi mesajul
Iosif, esti un mare MINCINOS si vei arde tu in iazul de foc.
Este adevarat ca uneori, in viatra mea am spus minciuni. Prea multe. Imi pare rau de ele si m-am pocait. Continuu sa o fac.
Nu cred ca am spus nici macar o (1) singura minciuna pe forum.
Daca tu crezi ca am spus, selecteaz-o si pune-o aici pe topic, te rog!

Daca n-ar fi mila Domnului voi arde intr-adevar in iazul de foc.

Citat:
Sa-ti spun de ce: vorbirea in limbi de la voi, penticostalii, este ceva provocat, pentru ca folositi mantre exact ca yoghinii, nicio diferenta, pana se incurca limba si spuneti tampenii.
Fiti un pic mai echilibrata in exprimare. Acel „exact ca” presupune ca dumneavoastra ati observat si yoghinii si penticostalii.
Din cate intuiesc eu nu-i cunoasteti nici pe unii nici pe ceilalti.

Citat:
Urlati repetand mecanic acelasi cuvant, "sange" sau "glorie", desi Domnul a spus sa nu folosim repetitii fara rost ca paganii.
Este adevarat ca in unele biserici penticostale (putine) inca se mai practica rugaciunea prin repetarea unui cuvant. Nu o apar. Dar precizez ca in destule confesiuni se practica rugaciunea cu un cuvant sau cu o expresie.
„ - Doamne, Iisuse Hristoase ,Fiul lui Dumnezeu,miluiește-mă pe mine ,păcătosul/a!” repetat la rand de zeci, de sute sau de mii de ori...va spune ceva?

Citat:
Vrei verset? cred ca il stii, dar iti bati joc de Biblie.
Intotdeauna am respectat Biblia. Asa am fost invatat. Daca Biblia spune ceva aceasta are, pentru mine, autoritate mai mare decat a oricarui om. Ea este Cuvantul lui Dumnezeu. Intotdeauna am citat-o cu acuratete si am incercat sa o interpretez in litera si spiritul ei.
Daca vedeti vreo bataie dejoc la adresa Bibliei in postarile mele, selectati-o si puneti-o aici pe topic.

Pana veti gasi vreo minciuna de-a mea sau vreo bataie de joc la adresa Bibliei va rog fiti un pic mai cumpanita si mai cu dreapta socoteala!
Post binecuvantat!
Vechi 08.03.2011, 13:14:18
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iosif77 Vezi mesajul
Este adevarat ca in unele biserici penticostale (putine) inca se mai practica rugaciunea prin repetarea unui cuvant. Nu o apar. Dar precizez ca in destule confesiuni se practica rugaciunea cu un cuvant sau cu o expresie.
„ - Doamne, Iisuse Hristoase ,Fiul lui Dumnezeu,miluiește-mă pe mine ,păcătosul/a!” repetat la rand de zeci, de sute sau de mii de ori...va spune ceva?
Mie de exemplu imi spune ca dvs. sau penticostalii nu cunosc rugaciunea si pentru ei e la fel daca spun "Tatal nostru" sau spun "scaun". Cum este sa spui orice ca sa sustii o ratacire?
Eu nu am stiut ca ei repeta si mantre, asta ca sa nu mai fie nicio deosebire intre o pratica pagana si practica penticostala. Asadar ceea ce fac ei se aseamana pana in micile amanunte cu practicile pagane. In schimb nu exista nicio asemanare cu crestinismul.
Ca sa respectam Biblia , acolo Iisus a spus "rugati-va neincetat". Repetarea unui cuvant se foloseste (si se folosea si pe timpul lui Iisus) pentru chemarea unui duh, pentru a intra mintea in rezonanta cu acel duh. Probabil un fel de hipnoza. La alte practici se folosea direct ceva halucinogen.
Vechi 08.03.2011, 13:35:44
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Mie de exemplu imi spune ca dvs. sau penticostalii nu cunosc rugaciunea si pentru ei e la fel daca spun "Tatal nostru" sau spun "scaun".
Pentru dumneavoastra „Glorie lui Dumnezeu” inseamna „scaun”?

Citat:
Eu nu am stiut ca ei repeta si mantre
Din punctul meu de vedere nici „ - Doamne, Iisuse Hristoase ,Fiul lui Dumnezeu,miluiește-mă pe mine ,păcătosul/a!” nici „Glorie lui Dumnezeu” nu sunt mantre.

Daca dumneavoastra doriti sa le considerati asa, va priveste.

Citat:
La alte practici se folosea direct ceva halucinogen.
Noi nu le recomandam. Dimpotriva se sugereaza abstinenta de la tot ce ia mintile omului, inclusiv alcoolul.

Dar, asa cum am mai spus-o, dumneavoastra luati propriile decizii in folosirea lor.
Vechi 08.03.2011, 13:40:50
Senior Member

Implicit

Citat:
Din punctul meu de vedere nici „ - Doamne, Iisuse Hristoase ,Fiul lui Dumnezeu,miluiește-mă pe mine ,păcătosul/a!” nici „Glorie lui Dumnezeu” nu sunt mantre.
In mesajul precedent spuneati ca se repeta si un singur cuvant. Si "Doamne ajuta" e o rugaciune.
Citat:
Noi nu le recomandam. Dimpotriva se sugereaza abstinenta de la tot ce ia mintile omului, inclusiv alcoolul.
Aici nu ma refeream la penticostali, ci la pagani.
Asadar se poate spune in timpul adunarii rugaciunea "Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul".
Vechi 08.03.2011, 14:13:28
medusa medusa is offline
Banned

Implicit

Citat:
In mesajul precedent spuneati ca se repeta si un singur cuvant. Si "Doamne ajuta" e o rugaciune.

Aici nu ma refeream la penticostali, ci la pagani.
Asadar se poate spune in timpul adunarii rugaciunea "Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul".
sigur ca da, una e sa repeti o rugaciune si alta un cuvant, ba chiar cuvinte ciudate, precum "sange" - sa zbieri 2 ore incontinuu sange sange sange sange pari un obsedat, un criminal.
Vechi 08.03.2011, 13:58:00
medusa medusa is offline
Banned

Implicit

Citat:

Fiti un pic mai echilibrata in exprimare. Acel „exact ca” presupune ca dumneavoastra ati observat si yoghinii si penticostalii.
Din cate intuiesc eu nu-i cunoasteti nici pe unii nici pe ceilalti.
am facut studii despre diferite secte eretice si stiu foarte bine ce se intampla acolo.

Citat:

Este adevarat ca in unele biserici penticostale (putine) inca se mai practica rugaciunea prin repetarea unui cuvant.
e, aici vad ca incepeti sa mai spuneti si lucruri adevarate, desi repetarea unui cuvant este ceva generalizat, o "tehnica" prin care noii veniti la penticostalism sunt determinati sa primeasca o bolboroseala.
Vechi 08.03.2011, 20:15:59
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
Iosif, esti un mare MINCINOS si vei arde tu in iazul de foc. Sa-ti spun de ce: vorbirea in limbi de la voi, penticostalii, este ceva provocat, pentru ca folositi mantre exact ca yoghinii, nicio diferenta, pana se incurca limba si spuneti tampenii. Urlati repetand mecanic acelasi cuvant, "sange" sau "glorie", desi Domnul a spus sa nu folosim repetitii fara rost ca paganii. Vrei verset? cred ca il stii, dar iti bati joc de Biblie. Sectantule periculos ce esti.
Nu stiu cat esti tu de in masura sa faci pe cineva mincinos. Tu, un barbat ne-ortodox care se da femeie ortodoxa... Asta daca tot suntem la ora de sinceritate...Sau si acum faci glume nevinovate care nu fac rau nimanui?

Eu sunt aici sa spun ca minti [si] cu ce ai scris mai sus. Ai umblat prin cine stie ce grupari obscure si acum generalizezi. Eu am primit botezul in Duh Sfant rugandu-ma ca orice copil care cere Tatalui sau ceva, fara toate prostiile pe care le enumeri mai sus. Si l-am primit la penticostali. Nu vrei sa renunti odata la imaturitatea si resentimentele astea? Imbatranesti rapid si in curand vei sta in fata lui Dumnezeu. Si focul vesnic e chiar vesnic, chiar daca in conceptia ta se termina repede.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14

Last edited by Doriana; 08.03.2011 at 20:22:24.
Vechi 08.03.2011, 20:50:31
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Eu sunt aici sa spun ca minti [si] cu ce ai scris mai sus. Ai umblat prin cine stie ce grupari obscure si acum generalizezi. Eu am primit botezul in Duh Sfant rugandu-ma ca orice copil care cere Tatalui sau ceva, fara toate prostiile pe care le enumeri mai sus. Si l-am primit la penticostali. Nu vrei sa renunti odata la imaturitatea si resentimentele astea? Imbatranesti rapid si in curand vei sta in fata lui Dumnezeu. Si focul vesnic e chiar vesnic, chiar daca in conceptia ta se termina repede.
Pai Iosif ne acuza intr-un mesaj ca noi nu avem botezul cu Duhul Sfant si aducem hula. Sa ne intelegem: noi stim ca harul lucrator e doar in Biserica Ortodoxa. Voi nu ati primit niciun har, primiti doar o posedare care va face sa vorbiti ca mediumii din ocultism. Tot ce se intampla la voi e perfect asemanator cu ceea ce se intampla in ocultism si nimic asemanator cu crestinismul. Spunand ca acelea sunt manifestari ale Duhului Sfant aduceti hula si blasfemie (nu ortodocsii).
In afara de acele manifestari paranormale nu aveti minuni, adica alte daruri ale Duhului Sfant.
Voi nu ati auzit de minuni ale sfintilor? De ce credeti ca americanii au descoperit roata?
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vorbirea cu mortii strajeru Secte si culte 2 09.04.2018 22:32:16
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? petrut-angel Secte si culte 1534 12.03.2018 22:00:37
Vorbirea in limbi - ajutor Archangel Reguli generale de utilizare a forumului 37 03.01.2013 12:16:48
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali gpalama Secte si culte 4 29.05.2010 21:11:29
DESPRE VORBIREA IN LIMBI Ioan_Ciobota Generalitati 4 24.03.2010 17:09:10