![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Toata lumea vrea contraceptie, si Dumnezeu si asta ne da in bunatatea Lui, dar oamenilor nici asta nu le convine si pentru ca nu pot avea copii inventeaza metode artificiale de fertilizare... Ciudati mai suntem.
Citat:
Suprapopulata nu cred ca e planeta... daca luam in considerare tot spatiul unde se poate trai cu un efort normal. Adica daca pui umarul la treaba sa se si vada. Resursele? Aici cred ca situatia sta si mai bine! Spunea cineva la o conferinta cu tema sustainability (cred ca am mai epxlicata asta pe undeva...) ca intr-o anumita perioada de timp - sa zicem un an - se folosesc de 8 (virgula ceva) ori mai multe resurse decat ar fi necesarul populatie existente pe glob. Calculul era detaliat si nu il pot reproduce din memorie (o sa incerc sa caut brosura conferintei unde erau toate articolele)... dar era cu cifre exacte despre cate resusre sunt consumate fara nici un folos, printre care: produsele care practic nu au un termen de valabilitate si totusi nu pot fi vandute fara a fi stabilita acea data (zahar, faina, si altele...) si multe se arunca dupa expirare, energia electrica folosita la fel - zeci de mii de consumatori fara ca oamenii sa aiba nevoie (muzica din orice statie de metrou desi fiecare are un MP3 player, televizoare in fiecare camera si functionale in acelasi timp...). Nu ma intreba cum au masurat ei exact, dar stiu ca cel putin punctele sensibile unde se produc pierderile erau clar punctate. Vina o are educatia materialista care a generat societatea de consum.
|
|||
|
|||
|
Buna mihaela75.
O intrebare am si eu inainte de a raspunde intrebarilor tale : ai copii ?!? |
|
|
|||
|
|||
|
Da,unul,sa ii dea Dumnezeu sanatate!Si nu e bine ca e doar unul!In urma experientei de viata,dupa multe ocolisuri,am vazut ca Dumnezeu exista.Si daca in legile Sale ne spune ca avortul e un pacat,ca "fereala de copii" e deasemea pacat,inseamna ca asa e.Viata intima a sotilor,doar pentru placere,fara scopul de a avea copii inseamna destrabalare,pacat.
|
|
|
|||
|
|||
|
... ma asteptam sa raspundeti " am 5 copii si mai vreau". Cand o sa aveti cel putin 5 copii atunci astept sa reveniti asupra acestui topic si sa va descrieti fericirea. Pana atunci... no comment ( sau cum s-ar spune pe romaneste : ciocu' mic ).
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cristina,sunt aici pentru ca sper sa intalnesc persoane cu experiente similare,care au depasit faza asta.Daca nu ai nimic concret de spus referitor la subiect,te rog sa renunti la agresivitatea de care dai dovada si nu uita ca suntem pe un forum Crestin Ortodox.Multumesc!Numai bine! |
|
|
||||
|
||||
|
Mihaela, solutia este sa va opriti din a mai folosi mijloace contraceptive. Vei vedea ca pe masura ce renunti la ele, Dumnezeu va deveni mai lucrator in viata ta. Ce minunat spune Scriptura "ceea ce este cu neputinta la om, este cu putinta la Dumnezeu".
|
|
|
|||
|
|||
|
Spuneam mai sus ca sotul nu este de acord.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
In momentele cele mai grele si tata desi prins de patima betiei renunta, se punea pe munca, dadea din coate. Ne strangeam toti gramada ca era mai cald si ne incurajan unul pe altul. Stateam de vorba si puneam tara la cale... Toti fratii am ajuns sa facem si studii, am ajunsa sa ne si descurcam fiecare pe cont propriu. Si putem sa spunem ca am invatat de la parintii nostrii sa plecam de la nimic si sa rasturnam muntii.
|
||||
|
||||
|
Noi nu avem mai multe nevoi decat aveau bunicii nostrii sau strabunicii, insa, pretentiile sunt mai mari. Nu sunt nici eu pentru avort dar nu am nimic impotriva contraceptiei. Am vazut destule situatii cand copiii celor sarmani privesc cu disperare si deznadejede in vitrinele magazinelor.
Copiii acestor familii numeroase cand ajung adulti nu vor mai avea o familie numeroasa:un copil maxim doi. Ba chiar unii dintre ei si-au intrebat parintii cand au ajuns mari ce a fost in capul lor sa faca atat de multi copii. Stii ceva....ca sa impaci si capra si varza cea mai buna e abstinenta! |
|
|
|||
|
|||
|
Mijloacele contraceptive au rolul preintampinarii sarcinilor nedorite....Deci decat prunci avortati sau nascuti si zvarliti fara suflet prin tomberoane , mai bine anticonceptionale....
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Contraceptia cauzeaza avort!!! | theosis3131 | Generalitati | 1 | 21.06.2009 22:40:37 |
|
|