![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Auzi si tu motiv:"se cam retrage"...si iti spun eu ca problema de fapt este ca "e cam fericit"...:-))) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Invata sa nu aprobi pe cineva daca nu esti de acord si ai retineri vis-a-vis de parerea expusa.Mai bine mai intrebi,mai discuti,te mai gandesti,te mai informezi pana ai o parere clara si apoi ti-o sustii.Chiar daca e opusa celei expuse de cealalta persoana.. ![]() Last edited by Melissa; 17.03.2011 at 17:31:50. |
|
|||
|
|||
![]()
Ghilgames la moatea lui Enkidu:
"Unde este prietenul meu care ucise impreuna cu mine lei?" |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Un prieten adevarat este acela care atunci cand i ceri ajutorul te asculta macar , orice ar fi....care daca te vede lacrimand iti sterge obrazul...care NICIODATA nu-ti intoarce spatele sustinand ca pt gestul sau va plati, ...prietenul real nu-ti va sugera vreodata sa nu astepti sa la un om ceva....ci iti va demonstra ca el este OM...Nu va "dezerta" lipsit de eleganta cand ai un necaz imens....In fine...sunt fff rari prietenii adevarati si loviturile cele mai teribile , ti le dau chiar ei, cand ai mai mare nevoie de ei......E trist dar adevarat...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu durere citesc pe acest topic,,de invidii, ca acei ei/ele se supara de un anumit suces al nostru in viatza Pai, dragi crestini,, aceia nu sunt/erau prieteni…… Acum, 17 martie e ziua Sfantului Alexie, Omul lui Dumnezeu...Hmm...dupa revolutzie, aflat-am multzi de manastirea Sihastria, parintele Cleopa...Eram studenta atunci. in Iasi Cu o prietena m-am dus in aceasta data de 17 martie la manastire..printr-un ‘jok ‘ al viezii, parintele ce ne-a spovedit atunci. si ne-a schimbat viata .la cateva zile a avut ascultare la Mitropolia din Iasi, infiintandu-se, prima, sa zicem ‘librarie’ ortodoxa.. Oricum, aveam probleme mari, peste medie..parintele cand intram in librarie..zicea...’pai asteapta, sa te spovedesc’!...Oricum, ce sa va zic de prietena mea!!!????????Un om minunat... Chiar parintele ramanea mirat de frumusetea sufletului ei..dupa spovedanie ochii plansi si bluza uda de lacrimi....Multe sunt de zis, oricum prietena mea e acum calugaritza !(mai mult de 17 ani)..la o manastirea vestita din Moldova! Va precizez..m-a ajutat enorm...,, Prietenii sunt ca stelele: nu le vezi intotdeauna, dar stii ca sunt mereu la locul lor si te asteapta ...’ |
|
|||
|
|||
![]()
"Dupa cum o floare aleasa raspandeste o mireasma in jurul ei, tot astfel prietenii lasa ceva din farmecul lor locurilor pe unde au trecut; asa ca, adesea, aflandu-ne acolo fara ei, plangem si suspinam, aducandu-ne aminte de vremea petrecuta impreuna" (Sfantul Ioan Gura de Aur).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Prietenie | ovidiu b. | Generalitati | 30 | 14.05.2012 15:50:55 |
Renuntarea la prietenie | IonelaC | Generalitati | 20 | 23.06.2011 19:54:32 |
cu dragoste si prietenie | catalin_ | Secte si culte | 20 | 21.05.2010 15:13:33 |
prietenie | aida975 | Umanitare | 10 | 14.02.2010 03:12:08 |
Despre prietenie si dragoste | 14carol06 | Generalitati | 17 | 16.02.2009 00:22:45 |
|