![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Si uite oamenii astia adevarati or fi si ei prietenii cuiva,nu?Daca cel pe care l-au ajutat este si el OM ADEVARAT nu crezi ca s-a legat o prietenie pe viata?Numai ca sunt din ce in ce mai rare la asta chiar ca-ti dau dreptate.Uite acuma si eu vroiam sa-ti pun aici o floare da nu stiu cum sa fac.
|
|
|||
|
|||
![]()
Prieteni? Atat de multa lume si cat de putini oameni.........................
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() PS- cand scrii, ai in dreapta lista cu emoticoanele si nu stii cum sa pui trandafirul sau nu ai lista?In primul caz, pui cursorul unde doresti trandafirul si apoi il cauti in lista din dreapta si dai un click pe el si gata, e la locul dorit.In al doilea caz, trebuie sa-ti faci setarile din "Optiunile utilizatorului".Daca nu te descurci,scrie-mi pe privat si-ti voi explica . |
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu am emoticonul dar stiu formula :))
Tastez : apoi 53 si la urma: Merge ![]()
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=mirela1990;279746]Cu totii avem prietene, prieteni dragi carora le trimitem ganduri bune, de incurajare uneori sau doar cate o vorba care sa le aduca zambetul pe buze.
Ma gandeam sa scriem aici cateva din ele, ganduri, vorbe sau povestioare care provin din suflet pentru dragii nostri prieteni. ![]() Frumoasa tema.Prietenia este un diamant slefuit in cristal ,ce face ca sufletul sa straluceasca in toata splentoarea lui Nimic nu se compara cu o prietenie adevarata.Sa stii ca poti pune baza pe cineva.,nu conteaza ora minuntul din zi si din noapte,kilometri distanta,ca are sau nu bani ,Acela este un adevarat priieten.O calitate rarisima in zile trairii noastre , |
|
|||
|
|||
![]()
Despre prieteni…
In paginile anterioare…’am exemplificat’ Si poate, mai am ceva de zis.Sa ne imprietenim si cu propriul suflet, sa ne cunoastem si mai bine, sa ne putem ierta, iertandu-i neputintele(inimii noastre), ....si sa avem curaj!!! Doamne-Ajuta! http://www.youtube.com/watch?v=7cd6WjczNtc |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Prietenia adevarata si de nezdruncinat creste odata cu desavarsira si virtutea impreunate a doi prieteni ; odata format , nodul sau nu mai poate fi rupt nici de multimea dorintelor , nici de lupta vointelor contrare , spune Sfantul Ioan Casian .Prietenia consta in consensul si supunerea reciproca a vointelor . " Ce este bun si ce este frumos , decat numai a locui fratii impreuna " , spunea atat de simplu si frumos David in psalmul 132 . Vointa , scopul , idealul comun - iata ce face posibila harisma prieteniei . In fine sa nu uitam ca un prieten adevarat iti stie slabiciunile , dar iti arata calitatile , iti simte temerile , dar iti intareste credinta , iti cunoaste ingrijorarile , dar iti elibereaza sufletul unoaste defectele , dar iti sublineaza posibilitatile de vindecare . Cea mai scurta definitie a prieteniei , dar care spune extrem de mult , la Aristotel am gasit si mi-a placut enorm :" Prietenia inseamna un suflet in doua trupuri " . . . , prietenia sfarseste acolo unde incepe neancrederea . . . !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Minunat, minunat, model de crestin, un schivnic in plin oras! Un Invingator! Un minunat Invingator! Slava Tie, Dumnezeul nostru, Slava Tie! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In definitiv, curentul e acelasi: dragostea, mereu dezinteresata iubire dumnezeiasca. Cata forta au acesti oameni! Ce lepadare de sine... Ce mir izvoraste din ei... Unora li se revarsa din inima, firesc precum apa din izvor. Fericiti acestia si cei din preajma lor! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Prietenie | ovidiu b. | Generalitati | 30 | 14.05.2012 15:50:55 |
Renuntarea la prietenie | IonelaC | Generalitati | 20 | 23.06.2011 19:54:32 |
cu dragoste si prietenie | catalin_ | Secte si culte | 20 | 21.05.2010 15:13:33 |
prietenie | aida975 | Umanitare | 10 | 14.02.2010 03:12:08 |
Despre prietenie si dragoste | 14carol06 | Generalitati | 17 | 16.02.2009 00:22:45 |
|