Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
Slava Domnului ca la noi inca exista piete curate, cu hale de lactate special amenajate, unde pot sa comand daca vreau o gaina crescuta la tara sau pot sa cumpar oua cu gainat bonus. :) Numai ca majoritatea oamenilor prefera sa cumpere de la supermarket in loc sa profite de mancarea sanatoasa care se vinde direct de la producator.
O sa vedem ce-o sa fie peste vreo 10-20 de ani, pentru ca efectele chimicalizarii si otravirii in masa (!) nu vor intarzia sa apara.
|
Si in Bucuresti sunt dar nu langa mine

Eu ma duc si mai cumpar de la piata Crangasi, e noua si e ca lumea. Partea proasta e si ca prin Bucuresti nu prea vezi lume cinstita pe la piata vanzand si atunci nu pot sa am incredere ca ouale alea sunt de 3 zile si nu de 30. Vanzatorii care sunt necinstiti nu inteleg ca-si taie craca de sub picioare cand vin cu mizerii. Dar nici producatorii nu sunt de multe ori mai breji. Sa-ti dau un exemplu: telemeaua de oaie. Ai mei sunt mari iubitori de telemea de oaie si ei m-am obisnuit cu ea si am cunoscut-o de mic.
Numai ca in Bucuresti pe la magazine tot ce scrie ca e telemea de oaie (vrac) numai de oaie nu e! Rezultatul: am incetat de a mai cumpara dupa a 3-4 teapa si alte 20 de incercari cand doar am gustat-o (si am ramas dezgustat). In prezent cumpar telemeaua de oaie Dorna care nu prea m-a dezamagit (desi odata nu prea a avut nici aia gust chiar de telemea de oaie). Cand a aparut telemeaua bulgareasca am constatat ca era adevarata.