Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.03.2011, 17:02:46
Sanduu's Avatar
Sanduu Sanduu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.03.2011
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Sanduu
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Ce inseamna chemat la manastire?
adica ai chemare de la Dumnezeu pentru a fi monah insa persoana care nu asculta de aceasta chemare si traieste in lume , ii merge prost este nefericit etc. cam asa vorbe am auzit printre oameni si as vrea sa stiu daca e adevarat s-au sint simple superstitii...

Last edited by Sanduu; 29.03.2011 at 17:07:20.
Reply With Quote
Vechi 29.03.2011, 17:43:27
Lucemferre Lucemferre is offline
Banned

Data înregistrării: 04.01.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Sanduu Vezi mesajul
adica ai chemare de la Dumnezeu pentru a fi monah insa persoana care nu asculta de aceasta chemare si traieste in lume , ii merge prost este nefericit etc. cam asa vorbe am auzit printre oameni si as vrea sa stiu daca e adevarat s-au sint simple superstitii...
Un alt simptom al depresiei este această ideație de "fugă". Creierul începe să fantazeze la diferite căi prin care ar putea să scape de starea în care a intrat (să te muți la munte, să fugi de tot și toate, să nu mai știe nimeni de tine... un nou început etc.).

La mănăstire se duc cei care sunt mânați de dorința nestăvilită de-a trăi acolo, nu cei cărora nu le merge bine în viață. Poți să te duci două săptămâni, sa te relaxezi, să vorbești cu părinții, dar dacă te duci de tot, gândește-te că o faci pentru toată viața.
Reply With Quote
Vechi 29.03.2011, 20:45:29
Sanduu's Avatar
Sanduu Sanduu is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucemferre Vezi mesajul
Un alt simptom al depresiei este această ideație de "fugă". Creierul începe să fantazeze la diferite căi prin care ar putea să scape de starea în care a intrat (să te muți la munte, să fugi de tot și toate, să nu mai știe nimeni de tine... un nou început etc.).

La mănăstire se duc cei care sunt mânați de dorința nestăvilită de-a trăi acolo, nu cei cărora nu le merge bine în viață. Poți să te duci două săptămâni, sa te relaxezi, să vorbești cu părinții, dar dacă te duci de tot, gândește-te că o faci pentru toată viața.
ai dreptate parca ma incearca astfel de ginduri :) insa stiu ca sint o iluzie de ,,scapare''
Reply With Quote
Vechi 29.03.2011, 18:08:51
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Sanduu Vezi mesajul
cum interpretezi asta?
de unde stii ca te-a chemat Dumnezeu?
Reply With Quote
Vechi 29.03.2011, 18:11:40
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Wink

Woow...ce s-ar intampla in lumea asta , daca toti cei carora le merge prost ar opta pentru manastire?
Reply With Quote
Vechi 29.03.2011, 20:47:10
Sanduu's Avatar
Sanduu Sanduu is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie Vezi mesajul
Woow...ce s-ar intampla in lumea asta , daca toti cei carora le merge prost ar opta pentru manastire?
pai au fost si de aia care le mergea prost in viata si si-au aflat linistea la manastire...insa au fost si de aia care s-au si prapadit mai tare la manastire ...
Reply With Quote
Vechi 30.03.2011, 19:33:51
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie Vezi mesajul
sau altfel.
daca ne merge rau in viata, inseamna ca am avut candva chemare spre manastire si nu am urmat aceasta chemare?
Reply With Quote
Vechi 30.03.2011, 19:40:21
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Citat:
daca ne merge rau in viata, inseamna ca am avut candva chemare spre manastire si nu am urmat aceasta chemare?
In niciun caz. Iar cei care inteleg ca aceasta este chemarea spre manastire, o spun fara retinere ca vor deveni niste monahi improvizati.
Reply With Quote
Vechi 30.03.2011, 19:45:45
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
In niciun caz. Iar cei care inteleg ca aceasta este chemarea spre manastire, o spun fara retinere ca vor deveni niste monahi improvizati.
din pacate sunt multi astfel de "monahi".
Reply With Quote
Vechi 30.03.2011, 19:53:10
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Exclamation

Citat:
din pacate sunt multi astfel de "monahi".
Hai , sa fim corecti in afirmatii ! Nu avem cum sa stim cati sunt "rai"sau "buni" in asta lume ! A spune ca sunt multi "rai" intr un loc sau altul , e o afirmatie neavenita , fara fundament , o afirmatie venita din dorinta de a improsca doar cu noroi . Dumnezeu este singurul ce stie cati sunt buni sau mai putin buni ! "Clasamentul" final de El va fi alcatuit ! Noi doar participam la niste simple pariuri trecatoare !
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cand unul din parinti ramane singur Carine Generalitati 15 27.08.2011 18:52:52
SF.Maslu cu un singur preot? anisoara Generalitati 10 12.07.2011 02:39:11
O singura turma si un singur pastor! Templier Knight Despre Sfanta Scriptura 4 16.02.2011 12:10:51
Isus cu un singur ''i'' Templier Knight Generalitati 63 12.12.2010 14:20:27
Unul singur vindecator - DOMNUL, MANTUITORUL LapetiteMoc Maslul 0 05.05.2009 14:51:14