![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
adica ai chemare de la Dumnezeu pentru a fi monah insa persoana care nu asculta de aceasta chemare si traieste in lume , ii merge prost este nefericit etc. cam asa vorbe am auzit printre oameni si as vrea sa stiu daca e adevarat s-au sint simple superstitii...
Last edited by Sanduu; 29.03.2011 at 17:07:20. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La mănăstire se duc cei care sunt mânați de dorința nestăvilită de-a trăi acolo, nu cei cărora nu le merge bine în viață. Poți să te duci două săptămâni, sa te relaxezi, să vorbești cu părinții, dar dacă te duci de tot, gândește-te că o faci pentru toată viața. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
de unde stii ca te-a chemat Dumnezeu? |
|
|||
|
|||
![]()
Woow...ce s-ar intampla in lumea asta , daca toti cei carora le merge prost ar opta pentru manastire?
|
|
||||
|
||||
![]()
pai au fost si de aia care le mergea prost in viata si si-au aflat linistea la manastire...insa au fost si de aia care s-au si prapadit mai tare la manastire ...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
daca ne merge rau in viata, inseamna ca am avut candva chemare spre manastire si nu am urmat aceasta chemare? |
|
||||
|
||||
![]()
In niciun caz. Iar cei care inteleg ca aceasta este chemarea spre manastire, o spun fara retinere ca vor deveni niste monahi improvizati.
|
|
||||
|
||||
![]()
din pacate sunt multi astfel de "monahi".
|
|
||||
|
||||
![]()
Hai , sa fim corecti in afirmatii ! Nu avem cum sa stim cati sunt "rai"sau "buni" in asta lume ! A spune ca sunt multi "rai" intr un loc sau altul , e o afirmatie neavenita , fara fundament , o afirmatie venita din dorinta de a improsca doar cu noroi . Dumnezeu este singurul ce stie cati sunt buni sau mai putin buni ! "Clasamentul" final de El va fi alcatuit ! Noi doar participam la niste simple pariuri trecatoare !
![]()
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cand unul din parinti ramane singur | Carine | Generalitati | 15 | 27.08.2011 18:52:52 |
SF.Maslu cu un singur preot? | anisoara | Generalitati | 10 | 12.07.2011 02:39:11 |
O singura turma si un singur pastor! | Templier Knight | Despre Sfanta Scriptura | 4 | 16.02.2011 12:10:51 |
Isus cu un singur ''i'' | Templier Knight | Generalitati | 63 | 12.12.2010 14:20:27 |
Unul singur vindecator - DOMNUL, MANTUITORUL | LapetiteMoc | Maslul | 0 | 05.05.2009 14:51:14 |
|