![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Si eu sunt pentru toleranta.
Pai si unde am spus eu sa nu le faci pe astea? Am aratat ca cei ce au facut doar pe astea fara sa fie botezati , dreptii Vechiului testament cu exceptia lui Enoch si Ilie si poate si altii au nimerit in general in iad pana ce a venit IIsus. Si cei ce au copii ce nu sunt ortodocsi sa fie atenti? De ce exact copii lor sa nu aiva o sansa la tot ce e mai bun pe lumea asta ca si copiii de ortodocsi? Copiii neortodocsi cu ce au gresit? Sfatul meu e fa si una si alta. Regulile nu le fac eu. De ce au murit evreii cand Moise le-a arata semnul in pustie si ei nu s-au uitat la el fiind muscati de serpi? Poate au murit unii dintre cei mai buni si saritori si milostivi si altele? Acuma nu zic, poate unii ce nu se uita la semnul crucii si nu se boteaza pot fi mai milostivi ca cei ce se boteaza. Dar s-ar parea ca si botezul e necesar sa traiesti vesnic cum uitarea la semnul lui Moise era necesar pentru a trai. Am incercat sa elimin confuzia si ce zic e asta. Poti avea grija sa ai botezul si Sfanta Impartasanie si spovedirea in ordine si acelasi timppoti avea faptele cerute crestinilor. Aici sunt enumerate acest fapte: Matei 25 33. Și va pune oile de-a dreapta Sa, iar caprele de-a stânga. 34. Atunci va zice Împăratul celor de-a dreapta Lui: Veniți, binecuvântații Tatălui Meu, moșteniți împărăția cea pregătită vouă de la întemeierea lumii. 35. Căci flămând am fost și Mi-ați dat să mănânc; însetat am fost și Mi-ați dat să beau; străin am fost și M-ați primit; 36. Gol am fost și M-ați îmbrăcat; bolnav am fost și M-ați cercetat; în temniță am fost și ați venit la Mine. 37. Atunci drepții Îi vor răspunde, zicând: Doamne, când Te-am văzut flămând și Te-am hrănit? Sau însetat și Ți-am dat să bei? 38. Sau când Te-am văzut străin și Te-am primit, sau gol și Te-am îmbrăcat? 39. Sau când Te-am văzut bolnav sau în temniță și am venit la Tine? 40. Iar Împăratul, răspunzând, va zice către ei: Adevărat zic vouă, întrucât ați făcut unuia dintr-acești frați ai Mei, prea mici, Mie Mi-ați făcut. Last edited by spre_rasarit; 30.03.2011 at 23:03:13. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parinti si copii | maria55 | Generalitati | 36 | 12.04.2015 10:05:02 |
Sfinti copii | Ekaterina | Spiritualitatea ortodoxa | 19 | 22.02.2014 05:25:35 |
Copii din orfelinate | UNNOOM | Generalitati | 0 | 20.12.2012 14:10:19 |
rugaciune pentru copii | ginabadea | Pocainta | 4 | 19.03.2010 00:38:42 |
post/ copii | blueyesa82 | Nunta | 20 | 23.11.2009 12:02:48 |
|