Citat:
În prealabil postat de Dumitru73
asta am vazut. fiecare generatie rastalmaceste Scripturile dupa cum ii convine pe kokent.
.
|
Nu stiu daca ai sesizat dar vremurile cind rastalmacitorii licentiati impuneau rastalmacirea cu barosul sau cu fierul inrosit, s-au dus demult.
Singurul care poate sa dea o explicatie la NT sau VT este DOAR Dumnezeu sau vre-un trimis de-al lui, dar nu din ACEIA imaginati de noi ca vine de la Dumnezeu, ca este mai pur ca totii, etc ci clar sa vina din spatiu cu o racheta ceva sau pe aripi de heruvumi si serafimi VIZIBILI nu IMAGINATI-whatever ( fara sfiala,... ca doar noi pamintenii am trecut prin multe si nu suntem asa de speriosi, nu-i nevoie sa ne menajeze simturile, e ok!, pot sa vina cum vor ei si cu foc si cu para, deoarece dupa citeva tzunamiuri si atomic meltdown-uri, razboaie, etc cred ca nu a ramas nimic care sa ne mai bage in sperieti) si sa explice CLAR si CU DOVEZI ceea ce scrie in Biblie.
Atunci mai vedem ce si cum!
PINA ATUNCI INSA SA AVEM PARDON!...si sa punem mina la treaba, sa facem curat prin mahalale, nu sa o dam pe fatalitatea crestina , mioritica