![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
De ce nu s-ar duce la Cer? Trupul e tarana...sufletul NEMURITOR.....
|
|
|
||||
|
||||
|
in ortodoxie, cel putin, exita credinta ca cei incinerati nu vor putea sa participe la invierea trupurilor de la sfarsitul lumii.
|
|
|
|||
|
|||
|
Invierea trupurilor? Eu n-am auzit de asa ceva...
|
|
|
||||
|
||||
|
Ba da, Judecata de apoi... http://www.crestinortodox.ro/carti-o...poi-81204.html
|
||||
|
||||
|
vad ca esti ortodoxa. nu te-ai dus nicioadata la slujba Deniei din Vinerea Mare?
atunci se citeste o paremie foarte frumoasa, ce m-a impresionat de fiecare data cand am ascultat-o: Iezechiel 37 1:14 citeste si: crestinortodox.ro/dogmatica/viata-vesnica/dogma-invierii-trupurilor-judecata-universala-69161.html si Isaia 26:19, Daniel 12 |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
daca nu te-ai prins pana acum, invierea mortilor urmata de judecata de apoi face parte din esenta crestinismului.
si acum ce facem? reducem toata Biblia la simboluri si metafore, dupa cum ne place? sau dupa cum se schimba vremurile? |
|
|
|||
|
|||
|
Totul se schimba..
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Oare poti demonstra stiintific si mai ales empiric ca MULTE nu sunt simboluri si metafore? pina atunci.... asta ramin!, doar simboluri si artificii literare, si o spun ca un ortodox pragmatic! Adevarul este ac pierdut intr-un car de fin. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| cum sa mi aleg un Sf protector? | armanda | Rugaciuni | 12 | 29.10.2012 22:03:15 |
| Ridica-te, Rabbi Tarfon! | George.m | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 1 | 27.04.2011 16:57:48 |
| Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 13:02:02 |
| Cum putem ajuta sufletele celor adormiti din familia noastra? | Carmen FUNIERU | Slujba inmormantarii | 33 | 24.03.2010 20:47:51 |
| Slujba inmormantarii pentru cei incinerati | partenie | Slujba inmormantarii | 1 | 07.11.2008 20:08:39 |
|
|